Truma Cooler

Truma Cooler: acht nieuwe koelboxen

Accessoires

Truma Cooler: acht nieuwe compressorkoelboxen met een inhoud van 30 tot 104 liter. Ook bij hoge buitentemperaturen koelen en vriezen ze tot min 22 graden.

Truma Cooler met Dual Zone

Het is mogelijk om de koelbox op twee verschillende temperaturen in te stellen. Truma noemt dat Dual Zone. Zo kun je in het ene deel koelen en in het andere deel vriezen. Maar de nieuwe serie koelboxen kan meer. Zo doen ze nagenoeg geruisloos hun werk. En door de uitstekende isolatie zijn ze heel zuinig met energie. Ook is er een turbofunctie waarmee je levensmiddelen nog sneller op de gewenste lage temperatuur kunt brengen.

Truma Cooler

Autark op accu of zonnepaneel

Natuurlijk kun je de koelboxen op een stopcontact aansluiten, maar het is niet echt nodig. Op een accu of zonnepaneel werkt de Truma-compressorkoelbox namelijk net zo goed. De koelbox kan daarbij nooit je startaccu helemaal leegtrekken. Er zit namelijk een driedubbele beveiliging op. Dreigt er oververhitting, dan schakelt de koelbox automatisch naar een lagere stand. Stevig zijn de koelboxen ook. Versterkte hoeken en scharnieren van staal maken ze robuust.

Doordachte features

Ook op andere punten zijn de koelboxen van Truma doordacht. Zo sluiten de handgrepen om de box te dragen prima aan tegen de wand. Ze nemen zo geen onnodige plek in. Een 12 volt-aansluiting zit aan beide kanten van de box. Hij is zo altijd gemakkelijk aan te sluiten en staat nooit verkeerd om. Het deksel is bij de meeste modellen afneembaar en laat zich van twee kanten openen. De handige mand kan er – compleet met inhoud – in zijn geheel worden uitgenomen. Gemakkelijk als je iets zoekt of terug wilt leggen.

Truma Cooler ab

Grote flessen kunnen er rechtop in staan. En hee, dat is handig: aan elke kant van de koelbox zit een flessenopener. Die hoef je dus ook al nooit meer te zoeken. De Truma koelboxen zijn voorzien van zuinige led-verlichting. Dus ook in het donker grijp je nooit naast je drankje. Schoonmaken gaat gemakkelijk. Mede dankzij de afvoer in de bodem van de koelbox.

Digitaal display en app

De Truma compressorkoelbox is te bedienen via het digitale display of de app op je smartphone. Die app kun je gratis downloaden. En meteen sta je via bluetooth in contact met het apparaat. Je zet hem zo vanaf een afstand aan of uit. Ook is het mogelijk om de koelbox met de app op een hogere of lagere stand te zetten. Via de usb-poort op de box kun je zelfs je telefoon of tablet opladen.

Thermohoes

Voor elke koelbox is er een thermohoes verkrijgbaar. Deze zorgt voor een lager energieverbruik en maakt dat het apparaat nog efficiënter zijn werk kan doen. Ook kan de box langer een lage temperatuur vasthouden bij een eventuele stroomuitval. Daarbij is de hoes meteen een bescherming tegen vuil, krassen en spatwater. Handig zijn de zakken aan de zijkant waarin je iets kunt opbergen. De box blijft gebruiksklaar door een doorzichtig venster bij het display en een uitsparing voor de stekker.

Truma Cooler

Jaren aan ervaring in de Truma Cooler

Truma stopt zijn jarenlange ervaring met de bouw van airco’s ook in de nieuwe Coolers. Ze zijn onder extreme omstandigheden getest in Australië. Het resultaat mag er zijn. Hoogwaardig, sterk en efficiënt. En vooral koud. Verkrijgbaar vanaf januari 2020.

Naar de site van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant