ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Truma airco-actie verlengd tot 31-10
Truma airco-actie verlengd tot 31-10
Accessoires

Truma airco-actie verlengd tot 31-10

  1. 9 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Upgrade je caravan of camper nu met een Truma airco en profiteer van coole aanbiedingen.De Truma airco-actie is wegens succes verlengd tot 31 oktober.

Truma airco is goud waard

Hittegolf, vooral in Zuid-Europa! Dan is airconditioning in de camper of caravan goud waard. Die zorgt ook bij hete temperaturen voor een aangenaam binnenklimaat. Daarom verlengen we in samenwerking met de Truma Partners onze airco-verkoopactie. Klanten profiteren nog tot en met 31 oktober 2017 van een lage prijs op een Truma-airconditioning. Ook zijn aantrekkelijke premiums verkrijgbaar.

• Actiepakket ‘Cool + smart’:

Wie een Truma Aventa of Saphir-airco in combinatie met een iNet Box laat installeren, krijgt gratis een Samsung Galaxy XCover 3. Met deze outdoor-smartphone kan de gebruiker bijvoorbeeld op het strand of tijdens een wandeling de airco via de app inschakelen. Bij terugkeer wacht dus een perfect gekoelde caravan of camper. Qua comfort niet te overtreffen!

• Actiepakket ‘Cool’:

Bij de aanschaf van een Aventa of Saphir-airco krijgt elke klant een hoogwaardige parasol met een Truma-look cadeau. Zo heeft hij niet alleen een koele caravan of camper, maar ook een schaduwrijk plekje buiten.

Voordelen dakairco

De Truma Aventa dakairco wordt ruimtebesparend op het dak van uw caravan of camper gemonteerd, bijvoorbeeld in plaats van een dakraam. De luchtverdeler binnen is uitzonderlijk plat – voor meer stahoogte.
• Praktisch: snel en gemakkelijk te monteren.
• Comfortabel: koelt direct en heeft een hoog koelvermogen.
• Plaatsbesparend: bergruimte in het voertuig blijft behouden.

Voordelen inbouwairco

De Truma Saphir inbouwairco wordt in de bergruimte van de caravan gemonteerd. Hij verdeelt de lucht stil, individueel en flexibel in de ruimte. Bovendien verplaatst de manier van inbouw het zwaartepunt van de caravan naar beneden, wat een gunstig effect heeft op de rijeigenschappen.
• Flexibel: de lucht individueel volgens uw wensen verdelen.
• Stil: de airconditioner koelt lawaaiarm.
• Compromisloos: het dakraam kan verder als venster gebruikt worden.

Lees meer over de Truma Airco-Actie

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires NIEUWS