camprider

Trigano Camprider en Camptrail

Video

Trigano presenteert twee nieuwe vouwwagenmodellen: de Camprider en de Camptrail. Ze hebben veel ruimte en opzetgemak gemeen. Maar bekijk hier ook de Alpenkreuzer, Paradiso en Holtkamper.

Trigano Camprider

Avontuur en vooral veel ruimte. Daarmee is de Trigano Camprider (foto boven artikel) zeer geschikt voor gezinnen die zowel overdag als ’s nachts de ruimte willen hebben. Een geremde as en een reservewiel zijn bij dit model standaard. De aanhanger is ook los te gebruiken. Via een ritssluiting zijn wanden en voortent afneembaar. Slapen doe je comfortabel op een 15 centimeter dikke matras. Maximaal mag hij 1000 kilo wegen.Wil je meer weten over dit model, kijk dan op de site.

Trigano Camprider.

Trigano Camptrail

De Camptrail heeft twee slaapplaatsen en mag maximaal 750 kilo wegen. Hij kan dus met de witte kentekenplaat achter elke auto en een B-rijbewijs volstaat. Hij weegt leeg 395 kilo, zodat er 355 kilo aan bagage mee kan. Ook de Camptrail heeft standaard een oplooprem en een reservewiel. Meer weten over dit model? Kijk op de site.

Trigano Camptrail
Trigano Camptrail
Camptrail Trigano

Vouwwagen revival

We schreven vorig jaar al dat de vouwwagen bezig is aan een revival. Terug van nooit helemaal weggeweest. Hij is weer helemaal hip en bij de tijd. Behalve Trigano Camprider en Camptrail is er meer moois onder de zon op dit gebied. We stellen een paar bijzondere exemplaren aan je voor. Van de Holtkamper via de – terug van weggeweest – Paradiso en de good old Alpenkreuzer.

De Holtkamper Kyte Offroad.
De Paradiso is terug.
En ook de Alpenkreuzer is weer hip.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!