Trenta interieur

Trenta: jubileummodel 30 jaar Pössl

Campers

Pössl bouwt al 30 jaar buscampers. Om dat te vieren, is er een jubileummodel. De Pössl Trenta valt op door zijn ronde ramen en grijs/rode kleurcombinatie.

Trenta op Citroën Jumper

De Trenta heeft de Citroën Jumper als basis. De 6,36 meter lange versie is er al even. Daar komt nu een uitvoering met een lengte van 6 meter bij. De bedoeling is dat hij een mediterraans sfeertje uitstraalt. Je moet bij het zien van deze buscamper zin krijgen in zon, zee en strand. In het interieur wijkt de Trenta door de nodige kleine details af van de gewone modellen.

Poss Trenta
Jubileummodel Trenta.

Zo is de ingang verlicht door led-licht. De Pössl Trenta heeft veel indirecte sfeerverlichting. Door de vele ramen is er ook genoeg daglicht in het interieur. Dat laat verder een warme houttint zien in combinatie met de kleur Bordeaux light grey. We zien deze overal in terug. Van matras tot wandbekleding.

Klassieke buscamperindeling

De Trenta heeft een zitgroep voorin met draaibare cabinestoelen en een dinettebank. Daaronder verstopt de Truma Combi 4. De tafel is uit te klappen. Je maakt van de zithoek desgewenst een extra eenpersoonsbed. Boven de zithoek een groot dakluik. Het keukenblok is compact en heeft twee pitten. De Dometic koelkast heeft de deur aan de kopse kant van het keukenblok. Zo kun je ook van buiten gemakkelijk bij je koude drankjes.

Trenta bed

Tegenover de keuken het toilet en badkamer met douche en wastafeltje. Geen dakluik, wel een raam voor de nodige ventilatie. Achterin heeft de Trenta twee enkele bedden. De lengte bedraagt 1,77 en 1,93 meter. Aan de rechterkant de twee ronde ramen. Links een gewoon raam. Een dakluik, kastruimte en twee spotjes maken de slaapkamer compleet.

Trenta badkamer

Onder de bedden de ruime bagageruimte. Het laadvermogen van de Trenta – die maximaal 3500 kilo mag wegen – is met 530 kilo niet kinderachtig. Het 6 meter lange jubileummodel is voor het eerst te zien op de CMT beurs in Stuttgart. Prijs is nog niet bekend. Daar wacht Pössl mee tot tijdens de beurs.

Naar de site van Pössl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant