Trenntolino

Trenntolino: het compacte droogtoilet

Accessoires

Het nieuwe Trenntolino droogtoilet past altijd. Dit eerste kleine droogtoilet heeft de afmeting van een Porta Potti. Trenntolino is een noodtoilet dat altijd wel ergens past.

Trenntolino gemaakt voor buscamper

Oorspronkelijk is het compacte droogtoilet gemaakt voor in kleine buscampers. Maar het past natuurlijk net zo goed in een caravan. Droogtoiletten hebben een aantal voordelen. Zo heb je geen water of chemicaliën nodig. Daardoor is het ook lichter van gewicht. En het is altijd klaar voor gebruik. Tot nu toe was het grootste nadeel dat dit soort toiletten ook groot waren. Daar heeft Trenntolino geen last van. Door zijn compacte afmetingen – 34,5 x 40 x 30 centimeter – past dit toilet onder de bank of in de kast.

Het droogtoilet scheidt de kleine en grote boodschap. Die kleine boodschap komt in een afsluitbare tank terecht. Die kun je op elk toilet legen. Het vaste afval blijft achter in een andere tank. Die mag je legen in de restafvalbak. Gebruik je biologisch afbreekbare zakken, dan mag het ook bij het groenafval. Het gebruik van dit soort zakken heeft als bijkomend voordeel dat je toilet vrijwel reukloos is. Het droogtoilet is vaak in gebruik als noodtoilet. Het nieuwe Trenntolino droogtoilet is er normaal in het antraciet of wit. Op de Caravan Salon was het voor het eerst verkrijgbaar in kleur. Je kunt kiezen tussen geel, rood, blauw of groen. Het is van kunststof en voorzien van een houten deksel. De prijs ligt rond de 400 euro. Een volledig houten exemplaar kost 650 euro.

Naar de site van Trenntoiletten.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant