sneeuwschoenwandelen

Trend: sneeuwschoenwandelen

Uit tips

Met de camper of caravan naar de sneeuw? Geef je vooral over aan de nieuwste trend: sneeuwschoenwandelen. Je moet er wel stevig voor in je sneeuwschoenen staan.

Sneeuwschoenwandelen in Tirol

Wintersport in optima forma. Sneeuwschoenwandelen wint snel aan populariteit. Laat je niet misleiden door de grappige naam, want dit is zeker een pittige sport. Je beloning krijg je in de vorm van de mooiste uitzichten op ongerepte besneeuwde landschappen. Met de speciale schoenen kom je namelijk op de meest idyllische plekjes, die onbereikbaar zijn voor mensen met gewone schoenen of ski’s. Vanaf verschillende vertrekpunten maak je de mooiste tochten. Met een ervaren gids ga je langs paden die je zelf nooit zou vinden.

Na inspanning volgt ontspanning

In de omgeving van de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis zijn veel wandelpaden waar je voortreffelijk kunt sneeuwschoenwandelen. Soms dwars door het skigebied, dat een van de grootste van Oostenrijk is. Hier worden elke week veel sneeuwschoenwandelingen met uiteenlopende moeilijkheidsgraad georganiseerd. Lange en korte wandeltochten, in het dal en over de bergen.

Ook hotel is mogelijk

Caravan of camper al in de stalling en het kriebbelt? Er zijn hier ook prima hotels. Na inspanning hoort ontspanning en die vind je in Hotel Tirol Fiss. Hier kijk je uit over de Alpen terwijl je ligt te genieten in de prachtige infinitypool van dit viersterren luxury-hotel. Zo’n perfecte dag sluit je in stijl af met een tip-top verzorgd vijfgangendiner. Informatie vind je op www.hotel-tirol.net.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!