ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Trend: Gezond buiten koken met What a WOK!
Accessoires

Trend: Gezond buiten koken met What a WOK!

  1. 27 augustus 2018, 19:00
  2. 1 Reacties

Een nieuwe speler duikt op in de groeiende markt van het buiten koken. Sinds deze maand is de luxe buitenwok What a WOK verkrijgbaar in Nederland. What a WOK is geïnspireerd op de 2000 jaar oude buitenovens uit het Verre Oosten.

Gezond buiten koken

what a wokIn Nederland neemt de populariteit van buiten koken nog steeds toe. Hiermee volgen we de Amerikaanse markt op het gebied van buiten koken. Buiten koken wordt steeds meer een manier van leven. Niet alleen barbecues, maar ook buitenovens verschijnen vaker in de achtertuin van Nederlanders. De buitenwok van What a WOK geeft een nieuwe impuls aan het buiten koken en is een musthave voor de creatieve thuiskok. Hét gezonde en snelle alternatief voor barbecues en na het wokken kun je nog een lange zomeravond ‘natafelen’ rondom het vuur.

Bijzonder design

De traditionele Aziatische wokpan is gemaakt van ruw, geborsteld ijzer en een vuurstenen emmer. Door het bijzondere design en het hoogwaardige materiaal is de luxe What a WOK een echte eyecatcher in de tuin die ook nog eens erg makkelijk werkt. De WOK is uitermate geschikt om buiten te koken met vrienden. Niet alleen buiten in de tuin, maar ook op spontane feestjes in het park of tijdens bezoekjes aan het strand. Maak eenvoudig op locatie een lekkere curry of noodles met kip en verse groenten. Ze staan in een handomdraai op tafel.

Wok kan overal

what a wokHet enige dat je nodig hebt om van start te gaan, is een goede plek om buiten te wokken, lekkere ingrediënten, een handje schoon hout en een vuurtje. What a WOK bestaat uit een vuuremmer waarin met een kleine hoeveelheid hout (van bijvoorbeeld kistjes of dennenappels) het vuur wordt gestookt. De wok past precies op de vuuremmer, zodat de warmte optimaal wordt verspreid. Groot voordeel van het wokken is dat er direct op de vlammen kan worden gewokt voor het beste resultaat. Zo bereid je snel een maaltijd op jouw favoriete buitenlocatie.

De wok is uitermate geschikt om buiten een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden en is een echte eyecatcher. What a WOK is verkrijgbaar via www.whatawok.nl en de betere (buiten)kookwinkels voor de prijs van €139,-

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS