ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Trend A alkoof van Dethleffs
Trend A alkoof van Dethleffs
Campers

Trend A alkoof van Dethleffs

  1. 19 december 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

De nieuwe Trend A alkoofcamper van Dethleffs. Ander uiterlijk, modern interieur. De alkoof volgt hiermee de al eerder aangepakte halfintegraal. Voor het eerst te zien op de CMT in januari. We zien elementen terug uit de Trend T die de halfintegraal tot een succesnummer maakten. De T is voor dit modeljaar de absolute verkoopstopper voor Dethleffs. Niet vreemd natuurlijk dat ze met de alkoof dezelfde weg willen bewandelen.

Trend A volgt de Trend T

Zo zien we ook bij de nieuwe alkoof een handige en prettige brede deur naar het woongedeelte, heeft hij ook in de keuken zogenaamde soft-close sluitingen en een koelkast met een inhoud van 142 liter. Voor een goede nachtrust zorgen hoogwaardige Evopoc HRC-matrassen in de vaste bedden. Op het gebied van veiligheid heeft de Trend A ook het nodige te bieden. Zo zit er onder andere ESP, TractionPlus, Hill Holder Assistent en Descent Control op. Door de lichtgewicht bouwwijze lukt het Dethleffs een zespersoons camper te maken die desondanks onder de 3500 kilo blijft. De Trend A komt beschikbaar in twee verschillende indelingen en gaat exclusief bpm vanaf €45.500 kosten.

Fris interieur

Het interieur is helemaal nieuw en lekker fris. Virginia Eiche is de naam van het gebruikte houtdecor. Een iets donkere houtkleur die mooi afsteekt bij de kastkleppen die uitgevoerd zijn in pastelwit en hoogglans. Daarbij kun je kiezen uit twee verschillende stofvarianten. De ruime dinette heeft heel wat plaats te bieden en kan indien gewenst omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. De bank met de rugleuning in rijrichting kan optioneel worden voorzien van veiligheidsgordels. Zo kunnen in beide indelingen tot zes personen een slaapplaats vinden en ook meerijden. De keuken kan met dat aantal personen ook prima uit de voeten door een grote koelkast en veel opbergruimte. Ook het werkblad is ruim. Ruim is ook de toiletruimte.

Trend A

 

Indelingen

De nieuwe alkoof heeft als basis de Fiat Ducato met ladderchassis en de 2 liter Multijet met 115 pk. De alkoof is licht van gewicht en heeft een sportieve slanke vorm. De grote garage heeft geen moeite met bijvoorbeeld de fietsten. Het verschil tussen de twee indelingen: of stapelbedden achterin of een dwarsgeplaatste tweepersoonsbed. De uitvoering met stapelbedden is de Trend A 5887 met een lengte van 6.53 meter. De Trend A 6997 met het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed is iets langer en meet 7.08 meter. Dankzij de lichtgewicht bouwwijze blijven beide modellen onder de 3500 kilo en zijn ze geschikt voor tot zes personen. Wil je meer laadvermogen overhouden dan kunnen de campers nog opgewaardeerd worden qua gewicht. Je hebt dan wel een ander rijbewijs nodig. De A 5887 is er vanaf € 45.500,- de A 6997 vanaf € 47.500,- exclusief bpm.

Trend A 5887 Trend A 6997

www.dethleffs.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Dethleffs, Campers NIEUWS