ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Travelsmaker.nl Sun Living Camperdealer
Travelsmaker.nl Sun Living Camperdealer
Nieuws

Travelsmaker.nl Sun Living Camperdealer

  1. 27 januari 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Het Sun Living dealernetwerk in Nederland heeft zich versterkt met een nieuwe dealer: Travelsmaker.nl B.V. Een jong bedrijf dat begin 2014 begonnen is met het verhuren van campers en caravans en zich nu, na vele vragen van de consument, mede richt op een volwaardig merk dealerschap.

Keuze voor goede prijs-kwaliteitverhouding

Travelsmaker.nl is opgericht in januari 2014 met als kernactiviteit het verhuren van caravans en campers. Na een aantal maanden van marktonderzoek en wikken en wegen was het voor eigenaren Gertjan van Ravenswaaij en Paul van der Stel duidelijk dat zij met Adria en Sun Living producten wilden werken. “Wij zijn beiden zeer gecharmeerd van het eigen karakter van deze merken. Maar vooral de prijs-kwaliteit verhouding heeft ons doen besluiten voor deze merken te kiezen.” Met zijn technische achtergrond herkent Paul van der Stel, eigenaar van Autobedrijf van der Stel, direct de voordelen die Adria en Sun Living bieden. Als eigenaar van een detacheringsbureau weet Gertjan als geen ander dat iedere klant, iedere consument, op zoek is naar kwaliteit. “In onze beleving zijn de wensen van de klant gelijk of het nu gaat om bezit of om tijdelijk gebruik.”. Paul voegt daar nog aan toe: “Bovendien is het in ons eigen belang met producten te werken die tegen een stootje kunnen. In het drukke verhuurseizoen heb je niet altijd tijd om grote reparaties aan een voertuig direct uit te voeren. Na het terugbrengen, moet het al snel weer de weg op.”

Travelsmaker.nl1-

Het is een bekend gezegde binnen de kampeerbranche: Van huren, komt kopen. En dat ondervindt Travelsmaker.nl al snel. Na het eerste verhuurseizoen krijgt het duo al vele vragen van huurders of de verhuurmodellen ook te koop zijn. Daar komt nog bij dat beide heren het werken in deze branche (“Waar je eigenlijk altijd bezig bent met vakantie, hoe leuk is dat?!), als zeer prettig en verfrissend ervaren.

Huisdier mag mee

“Wij zijn dan ook erg blij met het vertrouwen van importeur Adria Benelux. Zij gaan met een nieuw jong bedrijf in zee, dat geeft ons vertrouwen en zo mogelijk motiveert het ons nog meer om er iets heel moois van te maken. We stoppen natuurlijk niet met de verhuur, integendeel. We gaan onze camper verhuurvloot vergroten. Zo ook met een camper waarin je je huisdier mag meenemen. Ook zo’n vraag die veel gesteld werd de afgelopen tijd.”

Travelsmaker.nl bevindt zich aan de Baanhoek 161 in Sliedrecht.

www.travelsmaker.nl of 0184 764 004 voor meer informatie.

Travelsmaker.nl3-

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS