Monaco campingstoel

Travellife Monaco campingstoel

Accessoires

De Monaco campingstoel van Travellife is van alle markten thuis. Languit onder je luifel natuurlijk. Maar ook rechtop aan tafel om te eten. Comfortabele stoelen die voor vakantiegevoel zorgen.

Monaco is verstelbaar en lichtgewicht

De Monaco is de nieuwste serie campingstoel van Travellife. De stoel is in meerdere standen verstelbaar. Hij is ook gemakkelijk mee te nemen. Want hij is opvouwbaar en licht van gewicht. Zo neemt hij onderweg niet al te veel ruimte in beslag. Deze comfortabele campingstoel is er in meerdere kleuren. En ook nog met een luie bijpassende voetenbank. De bekleding is dik met 3D Airmesh stof. Dat is comfortabel zitten omdat het het je gewicht goed verdeelt. Ook krijg je door dit stof geen plakkerig gevoel als het warm is.

Monaco Free

De Monaco is waterdoorlatend en sneldrogend. Een regenbui is daarmee geen probleem. De scharnieren en armleuningen zijn versterkt. De rugleuning is verstelbaar in vijf standen. De stoel is voorzien van een geïntegreerde lendensteun. Het aluminium frame vouwt superplat op. Zijn draagvermogen is 150 kilo. Als je de Travellife combineert met het bijpassende voetenbankje (de Monaco Free), heb je het helemaal voor elkaar op de camping.

De Travellife Monaco kost 109,95 en die voetensteun (die je ook als krukje kunt gebruiken) kost 39,95 euro.

Naar de site van Gimeg.

De Travellife Monaco – van Gimeg – is er in het blauw en in het grijs. Via deze link heb je hem morgen al in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant