Travel Van HL 2021

Travel Van met nieuwe look

Campers

Bürstner heeft de halfintegraal Travel Van een facelift gegeven. Zowel het interieur als het exterieur zijn onder handen genomen. Daarnaast is de Travel Van er voortaan ook in een Harmony Line-uitvoering.

Travel Van op Ducato

Wat blijft hetzelfde? Natuurlijk het basisvoertuig: de Fiat Ducato. Ook de indelingen veranderen niet. Dat zijn de T 590 G met dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en de T 620 G met enkele bedden. Ook blijft de Travel Van net zo smal als een buscamper (vandaar de naam): namelijk 2,20 meter. Maar verder heeft Bürstner behoorlijk aan de halfintegraal gespijkerd.

Travel Van 2021 interieur
De Travel Van T 620 G Harmony Line.

De standaardversie kreeg een andere print op de buitenkant. De hybride achterlichten zijn inmiddels tekenend voor het merk. De garage kreeg een sluiting die met één hand te bedienen is. Binnen zien we het meubeldesign ‘Sandy Grey’. Ook kwam er een nieuw Variobad. Dak en bodem zijn nog steeds gemaakt van gfk. De uitrusting van de Travel Van blijft op een hoog niveau. Met zaken als een airbag en een 97 liter koelkast.

Traven Van 2021

Nu ook als Harmony Line

De Harmony Line doet er nog een schepje bovenop. We kennen deze versie natuurlijk van andere Bürstner-series. De cabine is in de kleur Grafiet uitgevoerd. De bekleding heeft het Harmony Line-design. In het dak een groot panoramavenster dat open kan. Hij gaat in Nederland zo’n 67.000 euro kosten. We zijn nog in afwachting van foto’s van de Travel Van 2021. Vooralsnog zijn dit helaas foto’s van het huidige model.

Travel Van HL bed

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant