ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Travel Kit voor koffie onderweg
Travel Kit voor koffie onderweg
Accessoires

Travel Kit voor koffie onderweg

  1. 27 november 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

Ben je vaak onderweg en wil je een goed bakkie leut niet missen? Dan is er speciaal voor jou de Travel Kit. Sint moet wel een gevulde beurs hebben.

BialettiCampingtrendHet valt niet mee, een goede bak onderweg of op de camping. Thuis hoeven we maar op een knopje te drukken van het een of andere futuristische apparaat en kunnen we doorgaans kiezen uit vele varianten. Onderweg ligt dat wat moeilijker. Velen zweren bij het oude vertrouwde Italiaanse koffiepotje van Bialetti. Geen stroom nodig en je hele camper/tent/caravan ruikt naar heerlijke koffie. Als ik hem onderweg heb gebruikt hou ik het thuis ook altijd nog even vol, omdat het zo lekker is. Maar op een gegeven moment slaat de gemakzucht weer toe en druk ik ook weer op een knopje. Natuurlijk, er zijn ook van die praktische apparaten voor onderweg. Er zijn er zelfs speciaal voor op de camping, die minder stroom gebruiken. Duurt alleen iets langer maar smaakt verder hetzelfde. Maar veel koffieliefhebbers houden het bewust bij het filterzakje en opschenken. De Travel Kit is voor deze mensen wellicht een leuk hebbedingetje .

Voor wie vaak onderweg is en toch goede koffie wil. En als het dan ook nog leuk uit mag zien. Voor die koffiedrinkers is er de Travel Kit van Blue Bottle Coffee en tassenmaker Timbuk2. Een tas van canvas met daarin alles wat je nodig hebt om onderweg een perfect kopje koffie te maken. In de tas zit een RVS koffiemolen die instelbaar is en waarmee je dus de voor jou perfecte maling kunt maken. Een filterhouder, uiteraard filterzakjes en twee koffiekopjes. Past allemaal precies. Enige dat ontbreekt en waar je zelf voor moet zorgen is heet water. Omdat de kopjes van een vilten omhulsel zijn voorzien hoef je ook niet bang te zijn je vingers te branden. Zoals geschreven, je moet wel een volle beurs hebben. De Travel Kit kost omgerekend zo’n 145 euro. Dat is exclusief verzendkosten. Of de Sint lief aankijken natuurlijk.

www.timbuk2.com

TravelKitCampingtrend

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS