Transportcaravan Cube 4 en Cube 5

Caravans

Een aanhangwagen waarin je ook kunt slapen. Of een caravan waarin je ook lading kunt vervoeren. Oftewel: de transportcaravan. De modellen van fabrikant Sportcaravan heten vanaf nu Cube 4 en Cube 5. Ze lijken op elkaar, maar het prijskaartje maakt het verschil.

Nieuw design

Nieuwe namen dus voor de modellen die voorheen als SP 4000 en 5000 door het leven gingen. De kleinere SP 3000 bestaat niet meer. Het design en het logo zijn eveneens nieuw. Het gebruikte materiaal is GFK en de caravans zijn uitgevoerd in twee kleuren. Optioneel kun je ook kiezen voor een zelfgekozen print. Wat hetzelfde bleef is het onopvallende rechthoekige uiterlijk. Je ziet niet dat er een caravan staat en dat is ook de bedoeling. De Cube heeft slaapplaats voor vier. Een hoog bed en een naar bed om te bouwen zithoek. De Cube 5 heeft daarnaast een badkamer annex toilet. Hij kost € 27.500,-. De voorin geplaatste keuken is o.a. voorzien van een koelkast met een inhoud van 90 liter. De Cube 4 heeft geen aparte badkamer/toilet. Hij kost 18.000 euro. Zit- en slaapgelegenheid zijn bij de twee modellen identiek. De Cube 5 heeft echter meer comfort en een betere techniek in huis.
Cube
De garage kan, volgens opgave van de fabrikant, met de hogedrukspuit worden schoongemaakt. Er zitten op verschillende plekken in de wanden en vloer ogen om de lading aan vast te maken. Optioneel kun je nog kiezen voor klemmen om motoren vast te zetten en zaken als een luifel of zonnepaneel. De Cube 4 heeft een leeggewicht van 1000 kilo en is 6 meter lang. De Cube 5 van 1400 kilo meet 6,5 meter. Ze zijn 2,40 meter breed en 2,70 meter hoog. Ze hebben beiden een laadvermogen tot aan 800 kilo. Er is plek voor twee tot drie motoren, vier fietsen, twee kano’s of een jetski. Om het spul er gemakkelijker in te rijden kun je kiezen voor een oprij-goot.
www.sportcaravan.de
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant