ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Toyota Proace Verso als buscamper
Toyota Proace Verso als buscamper
Campers

Toyota Proace Verso als buscamper

  1. 9 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Toyota maakt van de Proace Verso op verzoek een buscamper. Daarvoor krijg je er een Campingbox van Ququq bij. Compleet met tweepersoonsbed, gasstel en kraantje met jerrycans.

Toyota en Ququq

Passen doet de box in de korte en middenlange versie van de Proace. Dat is een vijfzitter of een bus met derde zitrij. Die derde zitrij kun je het beste eruit halen als je de box erin wilt zetten. Om het bed te gebruiken schuif je de achterste stoelen helemaal naar achteren en klapt ze plat. Het bed rust op speciale rails en poten. Achterklep open en je kunt koken, of water pakken. Toyota vraagt voor de Midibox van Ququq € 2790,-. Daar kun je een campingset bij bestellen bestaande uit een tafel en twee stoelen voor 99 euro.

Je kunt er ook voor kiezen om een daktent op je Toyota te zetten. Met de ARB Simpson III maak je er een volwaardige camper van. Je hebt in de tent een ligruimte van 2,40 bij 1,40 meter. Je doet er zo’n 20 minuten over 0m hem gebruiksklaar te hebben. Ook verkrijgbaar bij Toyota, voor 1600 euro. Een stel originele dakdragers heb je dan ook nodig. Die kosten 398 euro.

Toyota

 

En dan is er natuurlijk ook nog een luifel verkrijgbaar. Zowel voor de achterkant voor de versie met deuren of met achterklep. Uit te breiden met een voorwand of zijwand en van het merk Sunseeker. Voor de versie met een achterklep 309 euro, voor een versie met achterdeuren 299 euro. Ook hierbij heb je dan weer dakdragers nodig om hem aan te bevestigen. Enige wat dan eigenlijk nog mist is een hefdak. Voor een plat universeel exemplaar ben je compleet met inbouw 1400 euro kwijt.

Toyota ProAce

Prijzen van de Toyota Proace Verso vanaf € 44.860,-. Ququq kun je vinden in hal 5, stand C 36 op de Caravan Salon.

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Caddy Beach
Nieuws

Caddy Beach

Stelden we onlangs nog de Volkswagen Touran aan je voor, een zeven-zitter als caravantrekker, deze keer kijken we naar de VW Caddy...

  1. 20 augustus 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Campers NIEUWS