Tourne buscamper

Tourne buscamperdealer in Nederland

Campers

Tourne Mobil is een Sloveens buscampermerk. Basisvoertuig is de Peugeot Boxer. Er is sinds kort ook een dealer in Nederland: Campers.eu in Naarden.

Tourne huren of kopen

Bij Campers.eu kun je uiteraard een nieuwe Tourne kopen. Je kunt er echter ook eerst eens een huren. Zo kun je hem een vakantie lang uitproberen voordat je de knoop doorhakt. Bedenk wel dat de kans groot is dat je voor de bijl gaat. Deze buscamper is namelijk zeer compleet uitgerust. Hij is gemaakt voor de Scandinavische markt en heel goed geïsoleerd. Hij kan daarom prima lage – maar ook hoge – temperaturen aan.

Tourne interieur

Zeer compleet uitgerust

Met zeer compleet bedoelen we o.a. een Webasto-standkachel, vloerverwarming, een luifel en een standaard trekhaak. Onder de kap zit een 150 of 165 pk sterke euro 6d temp dieselmotor. Kies je voor de Edition uitvoering, dan krijg je er o.a. ook zwarte lichtmetalen wielen en lederen bekleding bij. De Tourne is in Nederland verkrijgbaar vanaf 71.763 euro.

Naar de site van myTourne.nl

Kennismaking met Tourne

Wij schreven in april van dit jaar voor het eerst over de Tourne. Wil je meer weten over deze buscamper? Lees dan zeker ook onderstaand artikel. Toen schreven we onder meer: Ze bouwen hem in Slovenië onder het motto Stay cool, stay warm. Je kunt met de Tourne Mobil namelijk prima de kou opzoeken. Geen optionele pakketten, maar gewoon een volle bus voor een duidelijke prijs. Van buiten een doodnormale buscamper die toch anders blijkt te zijn dan de rest.

Naar het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!