leipzig

Touristik & Caravaning Leipzig 2019

Beurzen

Met het motto ‘wie weg wil, moet er naartoe’ in gedachten, is de grootste reis- en vakantiebeurs van midden-Duitsland een aanrader. De Touristik & Caravaning Leipzig 2019 vindt plaats van 20 tot en met 24 november. Van 10.00 tot 18.00 uur ben je welkom in de Messe van Leipzig.

Divers aanbod in Leipzig

Onder het kopje Touristik zien we de meer traditionele reisaanbieders. Kijk naar de nieuwste trends, zoek een bestemming uit en plan je reis. Van een cruise tot een korte vakantie. Onder de noemer Caravaning staan op de Touristik & Caravaning Leipzig de nieuwste modellen van bekende merken caravans en campers. Ook is er volop keus uit kampeeraccessoires.

Bike & Outdoor

Bike & Outdoor is eigenlijk een beurs binnen de Touristik & Caravaning Leipzig. Je ziet hier onder meer de nieuwste elektrische fietsen. Maar ook outdoorliefhebbers, wandelaars, klimmers en watersporters komen hier aan hun trekken. En dan zijn er de zogenaamde Genussreizen. Reizen om te genieten, waarbij vooral lekker eten centraal staat. In een soort markthal kun je in Leipzig proeven wat de wereld te bieden heeft.

Alle informatie over de beurs is te vinden op deze site.

TC Leipzig
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant