Leipzig

Touristik & Caravaning Leipzig 2018

Beurzen

De Messe van Leipzig is van 21 tot en met 25 november gereserveerd voor de beurs Touristik & Caravaning (TC). Een vakantiebeurs vol internationale, nationale en regionale bestemmingen en meer. Verspreid over vier hallen – maar liefst 60.000 vierkante meter – vind je vijfhonderd vakantieaanbieders.

Voor elk wat wils

Naast camping en caravaning is er ook plek voor bike & outdoor, vakanties op het water en de nieuwste modellen: van buscampers tot Liners. Accessoires zijn volop aanwezig, van haring tot kacheltje. Ook voor de zelfbouwer zijn er heel wat ideeën op te doen. Campings, hotels, rederijen, groepsreizen, weekendjes weg, het is er allemaal. Nieuw is de zogenaamde Genussreise, koks uit de hele wereld klaarstaan om je iets uit het land van je keuze te laten proeven. Daarnaast is er een flinke afdeling helemaal gericht op (reis)fotografie. Met uitleg, workshops en presentaties voor wie serieuzer bezig wil zijn met zijn vakantiefoto’s. Leipzig ligt op zo’n 600 kilometer van Utrecht.
De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Een kaartje kost online 10 euro en aan de kassa 11 euro. Alle verdere info staat op onderstaande site.
Messe Allee 1, 04356, Leipzig.
www.messe-stuttgart.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen