Brand Topas 350

Topas 350 nieuwe seizoenstent van Brand

Tent
De Topas 350 van Brand is een nieuwe seizoenstent. Hij heeft een royale diepte van 350 centimeter. Strak en robuust. Alle elementen in de voorwanden zijn uitwisselbaar. Daarmee is het een flexibele tent is die zich aan de omstandigheden aanpast.

Easy Zip systeem

Zo kun je de standaard ronde deur op vier verschillende plekken in het front plaatsen. De zijwandconstructie is doordacht. Het element is uitritsbaar en verwisselbaar en is voorzien van een aparte deuropening. Hij kan ook gedeeltelijk worden uitgeritst dankzij het Easy-Zip systeem. Zo kun je van je tent een veranda maken. Door de grote ramen valt veel licht in de tent en heb je een weids uitzicht. In de zijwand zit verder verticale ventilatie, van buiten middels ritsen af te sluiten. Ook in de nok zit afsluitbare ventilatie.
Brand Topas 350 zijwand

Constructie zonder middenstaander

Opvallend is de constructie. In tegenstelling tot andere modellen heeft de Topas 350 namelijk geen middenstaander. De gehele gebruiksdiepte kan zo zonder onderbreking benut worden. Gebruik van hoogwaardig Ten Cate Residential 260 grams tentdoek in combinatie met een robuust 28 millimeter stalen frame maken dit mogelijk. De zijwand is voorzien van een spanriem om de tent optimaal te kunnen afspannen. De Topas 350 wordt standaard geleverd met een robuust 28 millimeter stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking.
De Topas 350 gaat na een succesvolle introductie op de Caravana in productie. Precieze datum vanaf wanneer te leveren en de prijs zijn nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant