Brand Topas 350

Topas 350 nieuwe seizoenstent van Brand

Tent
De Topas 350 van Brand is een nieuwe seizoenstent. Hij heeft een royale diepte van 350 centimeter. Strak en robuust. Alle elementen in de voorwanden zijn uitwisselbaar. Daarmee is de Topas 350 een flexibele voortent die zich aan de omstandigheden aanpast.

Easy-Zip-systeem

Zo kun je de standaard ronde deur op vier verschillende plekken in het front plaatsen. De zijwandconstructie is doordacht. Het element is uitritsbaar en verwisselbaar en voorzien van een aparte deuropening. Dankzij het Easy-Zip-systeem is hij ook gedeeltelijk uit te ritsen. Zo kun je van je tent een veranda maken. Door de grote ramen valt veel licht in de tent en heb je een weids uitzicht. In de zijwand zit verder verticale ventilatie, van buiten middels ritsen af te sluiten. Ook in de nok zit afsluitbare ventilatie.
Brand Topas 350 zijwand

Constructie zonder middenstaander

Opvallend is de constructie. In tegenstelling tot andere modellen heeft de Topas 350 namelijk geen middenstaander. De gehele gebruiksdiepte is zo zonder onderbreking te benutten. Dit is mogelijk door het gebruik van hoogwaardig Ten Cate Residential 260 grams tentdoek in combinatie met een robuust 28 millimeter stalen frame. De zijwand is voorzien van een spanriem om de tent optimaal te kunnen afspannen. De Topas 350 wordt standaard geleverd met een robuust 28 millimeter stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking.
De Topas 350 gaat na een succesvolle introductie op de Caravana in productie. De precieze leverdatum en de prijs zijn nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant