Top Entree van Teun

Tent

Een huismerk. Albert Heijn heeft het, de Jumbo heeft het. Dus waarom niet ook een huismerk bij je kampeer- en recreatiespecialist? Inderdaad, waarom niet. Het is er inmiddels en het heet Teun. Zeven specialisten werken samen en brengen naast de A-merken ook hun eigen Teun producten. Zo lieten we je al eerder kennismaken met de Teun tenttrailer. Er is ook een voortent van Teun voor aan je caravan. En die heet niet voor niets Top Entree. Want die entree valt meteen op.
Teun Top Entree uitbouw

Top Entree heeft openslaande deuren

De Top Entree heeft namelijk openslaande deuren, dat zie je niet veel bij een tent. Weten we van de huismerken in de supermarkt vaak niet waar ze vandaan komen, de Top Entree tent is gemaakt door Doréma, heeft een dak van all season TenCate kwaliteitsdoek en Ripstop wanden. Een huismerk met A-kwaliteit zou je kunnen zeggen. Je maakt er helemaal je eigen tent van omdat deur- en raampanelen uitwisselbaar zijn. Je zet het raam en de deur eenvoudig op de plek die jij wilt.
De slikrand kan naar buiten of naar binnen gelegd worden door de dubbele ankerhaken. De ritsen in de zijwanden zijn afgedekt wat zorgt voor extra bescherming. Standaard komt de tent met een 25 mm stalen frame met het EasyLock systeem. De tent is er vanaf maat 9 tot maat 14 en kost vanaf € 949,- tot aan € 1109,-. De bijpassende uitbouw is verkrijgbaar voor  369,-.
De Teun Entree Top is o.a. te zien bij Reinders Recreatie in Leeuwarden en Hoogeveen. Momenteel krijg je op de Entree Top 30% korting.
Top Entree
www.reinders-rekreatie.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen