ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Top Entree van Teun
Top Entree van Teun
Tent

Top Entree van Teun

 1. 29 november 2015, 0:00
 2. 3 Reacties

Een huismerk. Albert Heijn heeft het, de Jumbo heeft het. Dus waarom niet ook een huismerk bij je kampeer- en recreatiespecialist? Inderdaad, waarom niet. Het is er inmiddels en het heet Teun. Zeven specialisten werken samen en brengen naast de A-merken ook hun eigen Teun producten. Zo lieten we je al eerder kennismaken met de Teun tenttrailer. Er is ook een voortent van Teun voor aan je caravan. En die heet niet voor niets Top Entree. Want die entree valt meteen op.

Teun Top Entree uitbouw

Top Entree heeft openslaande deuren

De Top Entree heeft namelijk openslaande deuren, dat zie je niet veel bij een tent. Weten we van de huismerken in de supermarkt vaak niet waar ze vandaan komen, de Top Entree tent is gemaakt door Doréma, heeft een dak van all season TenCate kwaliteitsdoek en Ripstop wanden. Een huismerk met A-kwaliteit zou je kunnen zeggen. Je maakt er helemaal je eigen tent van omdat deur- en raampanelen uitwisselbaar zijn. Je zet het raam en de deur eenvoudig op de plek die jij wilt.

De slikrand kan naar buiten of naar binnen gelegd worden door de dubbele ankerhaken. De ritsen in de zijwanden zijn afgedekt wat zorgt voor extra bescherming. Standaard komt de tent met een 25 mm stalen frame met het EasyLock systeem. De tent is er vanaf maat 9 tot maat 14 en kost vanaf € 949,- tot aan € 1109,-. De bijpassende uitbouw is verkrijgbaar voor  369,-.

De Teun Entree Top is o.a. te zien bij Reinders Recreatie in Leeuwarden en Hoogeveen. Momenteel krijg je op de Entree Top 30% korting.

Top Entree

www.reinders-rekreatie.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  frank van den hoven - zaterdag 01 april 2017 

  is die ook in grijs leverbaar.
  en wat is de prijs met de 30 % er af (omloopmaat 9 )

  Beantwoorden

   Jos Mark - zondag 02 april 2017 

   Stel die vraag bij een dealer Frank.

  Van lonkhuizen - dinsdag 18 juni 2019 

  Hallo kunt u mij vertellen of er ook een bij passende luifel bestaat voor de Teun Top entree met vriendelijk groet Robbert van lonkhuizen

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

Texel Yurts
Tent

Texel Yurts

Een bijzondere ervaring, verblijven in een Yurt op Texel. Er zijn vierpersoons, 2/3 persoons en zelfs bruissuites. Kom eens een...

 1. 9 oktober 2013, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Tent NIEUWS