ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Tonke bouwt unieke voertuigen
Tonke bouwt unieke voertuigen
Campers

Tonke bouwt unieke voertuigen

  1. 2 februari 2013, 0:00
  2. 0 Reacties

Tonke® bouwt unieke voertuigen

Een goed ontwerp is tijdloos. Daarom is bij de ontwikkeling van onze campers gekeken naar klassieke schoonheden als zeiljachten en zigeunerwagens. Aan de technische installaties van onze campers is echter niets ouderwets. Alle moderne voorzieningen zijn aan boord en ook de voertuigen zelf zijn comfortabel en veilig.

Hoe het allemaal begon..

Tonke campers is opgericht door Maarten van Soest in 2005. Vrienden vroegen hem om een oude bouwkeet met een 4×4 naar hun huis in Frankrijk te brengen: ‘…Het was een prachtige nazomer toen we over de enorme graanvlakten van Noord Frankrijk reisden. De boeren waren net klaar met de oogst, dus ik trok de bouwkeet elke avond over de velden naar de heuveltoppen, om van het wild en de zonsondergang te genieten. Toen we thuiskwamen gebeurde twee grote dingen in ons leven: ons eerste kind (Tonke) werd geboren en ik maakte de eerste Tonke Camper. Het had een combinatie van wat goede dingen: een veilige en moderne truck, een zeiljacht interieur en ruwweg de buitenkant van een zigeunerwagen. Ik verkocht deze camper aan een bekende cabaretier hier in Nederland en begon aan de bouw van een tweede camper. Zo is Tonke campers begonnen…’

Tegenwoordig

Tonke is gegroeid om klein te blijven. Ieder voertuig wordt ontworpen en gebouwd in onze eigen werkplaats. Standaard modellen en maatwerk krijgen allemaal dezelfde aandacht. Omdat we het hele proces van ontwerp tot bouw in onze eigen handen hebben, kunnen we, als dat gewenst is maatwerk leveren. Elke Tonke is een klein kunstwerk gebouwd naar de wensen van de klant. We vinden het leuk om uit gedaagd te worden om iets moois te maken, en we zijn pas tevreden als we je kunnen inspireren met ons product.

 

De Fieldsleeper 2 is het vlaggenschip van Tonke:

Fieldsleeper 2

Specificaties

 

  • Fieldsleeper zonder truck (LxW): 462x216cm
  • Fieldsleeper met (Mercedes) truck (LxWxH): 719x216x278cm
  • Slaapplaatsen: 3

Afzet systeem

De Tonke Explorer en Fieldsleeper serie is eenvoudig afzetbaar in ongeveer 10 minuten. Dit geeft je de mogelijkheid om het voertuig te gebruiken zonder de Tonke unit. Zo kan je de Tonke in de tuin zetten, als exclusief gastenverblijf, inspirerende werkplek of bed&breakfast verblijf. Met het optionele hydraulische systeem is de afstand tot de grond slechts 10cm. Stevige wielen kunnen worden gemonteerd om de unit te verrijden, zo kan de unit eenvoudig in een garage of winterstalling worden geplaatst.

[wzslider autoplay=”true” lightbox=”true”]

 

Alle info: www.tonkecampers.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS