Toiletemmer

Toiletemmer: niet alleen voor op de camping

Accessoires

Het is een prachtig kampeerweekend. Een mooi moment om een kampeerartikel dat iedereen wel kent in de spotlights te zetten: de toiletemmer.

De meeste campers en caravans zijn uitgerust met een toilet, maar dat geldt logischerwijs niet voor tenten en vouwwagens. Omdat de gang naar het sanitairgebouw – vooral ’s nachts – best een opgave kan zijn, kiezen kampeerders al vele decennia voor een toiletemmer. Dit compacte exemplaar van Curver heeft een diameter van 23,5 centimeter en is 20 centimeter hoog. Snel vol zit hij niet, want er kan maar liefst 5 liter in. Of dat ook is gewenst, is natuurlijk de vraag… 

Legen hoort erbij

De lichtgrijze toiletemmer heeft een brede rand is en afsluitbaar met de bijgeleverde deksel. De emmer is verder voorzien van een draagbeugel. Want ja, het legen van de emmer is natuurlijk onvermijdelijk. 

Volgens Bol is deze toiletemmer ook geschikt voor kinderen. Er zijn kampeerders die de emmer juist vooral voor de kleintjes geschikt vinden en minder voor volwassenen. Daarom heeft Curver ook een groter exemplaar te koop. Die heeft een diameter van 31 centimeter en is 30 centimeter hoog. De grote emmer heeft een inhoud van 10 liter.

Ook voor sangria

Natuurlijk is de toiletemmer voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. Wie herinnert zich nog de aflevering van de satirische tv-serie Debiteuren Crediteuren, waarin Jos de sangria een hele nacht heeft laten trekken in een ouderwets bruine toiletemmer?

Een toiletemmer is dus sowieso handig. Niet alleen als alternatief voor het campingsanitair, maar ook om de sangria een nachtje te laten trekken. Interesse? De compacte én de grote emmer zijn via onderstaande button te bestellen. De toiletemmer van 5 liter kost 9,99 euro, die van 10 liter is 15,50 euro.

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant