ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Titan koelkastventilatoren
Titan koelkastventilatoren
Accessoires

Titan koelkastventilatoren

 1. 30 januari 2015, 0:00
 2. 8 Reacties

Hoe warmer het buiten is, hoe belangrijker een goede koeling. En dan echt niet alleen voor het koude drankje. Toch houden veel koelkasten in caravans en campers het vanaf een bepaalde buitentemperatuur niet meer bij. Daar kun je wat aan doen.

Titan TTC-SO9TZ

Maak je koelkast weer cool met de Titan TTC-SO9TZ serie. Een koelkast- dan wel multifunctionele dubbele ventilator die er voor zorgt dat de koelkast weer “lucht krijgt” en zijn werk goed kan blijven doen. Een aluminium raamwerk met daarin twee stille ventilators dat in verschillende maten leverbaar is, dat is de oplossing van dit bedrijf, dat oorspronkelijk alleen koeling voor computers verzorgde. Een oplossing die door de doe-het-zelver natuurlijk al een tijdje is gevonden, het gebruik van pc-ventilators. Deze kant en klare oplossing breng je aan op het buitenrooster van je koelkast en zorgt voor voldoende aanvoer van koele lucht om de koelkast weer prima te laten koelen.

Naast het verbeteren van het koelen kan bij absorptiekoelkasten ook een energiebesparing tot 40 % bereikt worden. Een sensor zorgt voor automatisch in en uitschakelen en let ook op de benodigde snelheid van de ventilators die dan afhankelijk is van de buitentemperatuur. Je kunt de ventilators ook zelf aan- of uitzetten en ook de stand zelf instellen. Helemaal uitzetten is ook mogelijk met de schakelaar.

www.h-essers.nl

Bewaren

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Peter van den Heuvel - zaterdag 07 februari 2015 

  Beste Luc,
  Ik zou graag zo’n TITAN koelkastventilatorset bestellen, echter via http://www.titan-tech.de schijnt het mij niet te lukken. Standaard staat Germany ingevuld en dat kun je niet wijzigen in Niederlande. Zijn er in NL ook campingshops die dit product verkopen? Ik ben benieuwd naar je reactie. Mvrgr Peter van den Heuvel.

  Beantwoorden

  Luc - zondag 08 februari 2015 

  Beste Peter,
  Sorry, zie nu je reactie pas. Het bedrijf dat Titan verkoopt in Nederland is Intronic Nederland bv. http://www.intronics.nl/netherlands/nl_NL/
  Ik denk dat ze je daar dus verder kunnen helpen.
  Voor verzending naar het buitenland staat op de eerstgenoemde site dat je contact moet opnemen met hun. Ze kunnen je dan waarschijnlijk melden wat de actuele verzendkosten zijn en als je daarmee akkoord bent kan het product opgestuurd worden.

  Beantwoorden

  Ger - zaterdag 14 februari 2015 

  Er staat mij allemaal bij dat de vrienden in Meerkerk ook iets soortgelijks konden leveren.
  Misschien eens even bellen.

  Beantwoorden

  W.van de Wiel - maandag 01 juni 2015 

  Reactie:
  Een kleine ventilator uit een computer met in de aansluiting een schakelaar doet ook wonderen! Die dingen zijn meestal 12 volt uitgevoerd en slechts 8×8 x 2 cm

  Beantwoorden

  Stiers ferdinand - donderdag 04 augustus 2016 

  Graag had ik de prijs van Titan dubbele koelkast ventilators geweten met thermostaat met verzending inbegrepen.

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - vrijdag 05 augustus 2016 

   Klik op de link onderaan het artikel. Daar lees je dat Titan zelf per januari van dit jaar alleen nog in Duitsland verkoopt. Maar als je een mail stuurt of belt, dan krijg je het adres van de leverancier hier in Nederland. Dat hebben we voor je gedaan en binnen het half uur hadden we antwoord. Neem voor vragen over Titan contact op met de Nederlandse leverancier: H. Essers Electronic B.V.
   http://www.h-essers.nl
   lucien@h-essers.nl
   Tel. 043-4581950

  Kleijberg - dinsdag 27 december 2016 

  Ik wil vragen dat deze Titan TTC -so9TZ nog leverbaar is en wat hij kost
  Groet

  Beantwoorden

   Regenboog Electronica Sittard - woensdag 26 september 2018 

   Het volledige assortiment van Titan wordt tegenwoordig door de firma regenboog elektronica Sittard uit voorraad geleverd in Nederland.
   De adres gegevens zijn
   Regenboog electronica Sittard.
   Stationsstraat 4 b
   6131 AZ Sittard
   0464111062
   info@gigatronic.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires NIEUWS