Thule Tepui

Thule lanceert daktenten van Tepui

Tent

Thule kennen we onder meer van tenten en luifels. Maar ook van dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor op het dak. De stap naar de daktenten van Tepui is dan klein.

Thule Tepui in vier modellen

Thule lijfde het Amerikaanse Tepui in. Hierdoor behoort vanaf begin dit jaar ook de daktent tot het assortiment. Bij de Europese lancering is er keus uit vier modellen. De Hybox (foto boven artikel) is een zogenaamde hardcover. De Ayer, Kukenam en Autana zijn soft cover modellen. De tenten zijn duurzaam, waterdicht en goed ontworpen. Beide bedrijfsnamen staan op de hoes. De merken vinden dat ze elkaar perfect aanvullen.

Thule Tepui

Tepui bestaat sinds 2010. Het groeide binnen 10 jaar uit tot een van de bekendste daktentmerken in de Verenigde Staten. Thule is gespecialiseerd in o.a. dak- en fietsdragers. Voor het bedrijf was het een logische stap om een belang in Tepui te nemen. Zo monteren bijvoorbeeld veel gebruikers hun tent op dakdragers van Thule. De expertise van beide bedrijven vult elkaar daardoor perfect aan. Er zijn meer mogelijkheden voor marketing en design.

Deze daktenten bekijken? Dat kan o.a. in het nieuwe Daktent Experience Center.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant