Caravan Superb Thule

Thule Caravan Superb: fietsendrager voor op de dissel

Accessoires

De fietsen mee op vakantie, dat is heerlijk. De omgeving verkennen, ’s ochtends broodjes halen, ’s avonds naar het dorpje in de buurt. De Thule Caravan Superb is Nederlands best verkochte fietsendrager voor op de dissel. En dat is een prima plek voor de fietsen.

Op de dissel

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om je fietsen mee te nemen. Vouwfietsen passen vaak in de ruimte onder het bed. Op het dak van de auto kan natuurlijk ook. Vaak zie je ze op een drager aan de achterwand van een caravan hangen. Als je echter de keuze hebt, dan zouden wij kiezen voor een fietsendrager op de dissel. Daarmee voorkom je een aantal problemen die je liever niet krijgt, zoals een mogelijke lekkage van de achterwand op den duur. Ook is het wat betreft gewicht, rij-stabiliteit en kogeldruk de beste plek.
De fietsendrager op de dissel kan echter ook een nadeel hebben. De disselbak is namelijk niet of moeilijk te gebruiken als de fietsen erop staan. Dat probleem heb je bij de Thule Caravan Superb niet meer. De drager is namelijk voorzien van een gemakkelijk te bedienen kantelsysteem. De drager klapt met fietsen en al opzij, zodat de disselbak altijd bruikbaar blijft. Wel zo handig.

Twee uitvoeringen

De Caravan Superb van Thule is er in een standaard uitvoering en in een Short Version. Het verschil zit hem in de diepte van de drager. Naast de aluminiumkleurige uitvoering is er nu ook een luxe uitvoering in het zwart, de Superb XT Black. De fietsendragers van Thule zijn geschikt voor zowel elektrische fietsen als mountainbikes. Het draagvermogen is 60 kilo. Standaard passen er twee fietsen op, maar uitbreiding naar drie is mogelijk. Meer weten? Kijk ook in het meinummer van ons Campingtrend Magazine.
www.thule.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant