Thule Caravan Superb fietsendrager nu ook als luxe XT Black

Accessoires

Met de Caravan Superb fietsendrager van Thule staan de fietsen op de dissel van je caravan. De best verkochte fietsendrager van Nederland is er nu ook in een luxe en hippe XT-uitvoering. Stoer in het zwart.

Fietsen mee op de dissel

De fietsendrager op de dissel is wat ons betreft een betere plek dan aan de achterwand van de caravan. Denk aan het risico op lekkages, de betere gewichtsverdeling, een goede kogeldruk en betere rij-stabiliteit. Thule zorgt ervoor dat je met de fietsen op de dissel je disselbak gewoon kunt blijven gebruiken. De Superb is namelijk kantelbaar. De drager kan 2 x 30 kilo dragen en is daarmee ook prima geschikt voor twee e-bikes.

Nu ook als luxe XT Black

De populaire Caravan Superb fietsendrager is er nu ook in een luxe XT Black-uitvoering. Zowel de standaard als short version. Een nieuw en stijlvol design in zwart uitgevoerd. De nieuwe drager is zowel geschikt voor twee e-bikes als voor mountainbikes. Hij past op vrijwel elke dissel en is geschikt voor normale en korte A-frames. Meer weten? Lees het artikel over deze nieuwe fietsendrager in het aprilnummer van ons gratis digitale Campingtrend Magazine. Nog geen abonnee? Schrijf je dan hier in.
www.thule.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant