Thuiswerken? Huur een Kip als kantoor

Caravans

Corona maakt creatief. Zo kun je via de Kip-site nu een Kip-caravan huren om als kantoor te gebruiken. Voor thuis op de oprit. Of zet hem op de camping om tijdens het werken van de herfstkleuren te genieten.

Kip als kantoor: dat is slim

Laten we beginnen met het enige nadeel dat we kunnen bedenken. Hebben we dat meteen gehad. Want helaas kan niet iedereen een caravan voor zijn deur zetten. In de APV van je gemeente staat vaak te lezen dat een recreatievoertuig maximaal drie dagen aan één stuk op de openbare weg geparkeerd mag staan. Je hebt dus een eigen oprit of een toegankelijke tuin nodig. Dat willen we er toch even bij vermelden. Heb je die oprit of tuin niet, dan kan je met je mobiele kantoor natuurlijk ook op een camping gaan staan. Of zelfs een rondje Nederland doen. En nee – voordat er commentaar komt – we willen niemand aanzetten tot onnodige verplaatsingen. Maar wat een boel mogelijkheden. Voor wie driehoog achter zit of thuis niet aan werken toekomt, is zo’n huur-Kip de ideale oplossing.

kip als kantoor
Je nieuwe werkplek?
kip als kantoor

Het mobiele kantoor is te huur via de Kip Store website. Je kunt een Kip Shelter, Kompakt of Vision huren. Ze zijn voorzien van een standaard zit met ruime (werk)tafel, bank, keuken met koelkast en vloerverwarming. Door het hefdak ventileren de modellen optimaal. En welk model je ook kiest; het is een lichtgewicht exemplaar. Hij past dus achter elke auto en een B-rijbewijs volstaat. Wij hebben zelf allang ontdekt hoe lekker het is om vanuit je camper te werken. Dat kan ook prima vanuit een caravan. Je laptop doet het dankzij het zonnepaneel op het dak overal. Ook je mobiel is nooit leeg. De mensen van Kip werken zelf ook vanaf de oprit. Er werkt zelfs al iemand vanaf zijn vakantieadres in Italië.

Je huurt een Kip als kantoor vanaf 45 euro per dag. Dat is exclusief btw. Huur je zakelijk en langer dan drie weken, dan maakt Kip een andere prijs. Nieuwsgierig? Op de site van Kip staat een leuke video. Gelijk even contact opnemen kan natuurlijk ook. Werk ze alvast!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant