ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Thetford T1152 smalle compressorkoelkast
Thetford T1152 smalle compressorkoelkast
Accessoires

Thetford T1152 smalle compressorkoelkast

  1. 3 augustus 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Thetford T1152 is een nieuwe smalle (418 mm) compressorkoelkast. Smalle koelkasten doen het goed; minder gewicht en meer inhoud zijn dan ook sterke verkoopargumenten.

Tropische klasse tot 43 graden

ThetfordZo heeft de nieuwe T 1152 in vergelijking met de koelkasten van de N3140-serie een inhoud van 152 liter in plaats van 142 liter. Daarbij weegt hij 3 kilo minder (34 in plaats van 37 kilo). De inbouwmaten zijn echter precies hetzelfde. De T1152-koelkast is voorzien van een krachtige 12V-compressor. De koelkast is geclassificeerd in de tropische klimaatklasse, wat betekent dat deze daarmee geschikt is voor gebruik in omgevingstemperaturen tussen +16 °C en +43 °C.

Wel zijn een aantal factoren van invloed op een goede koeling. De montage bijvoorbeeld. De voetjes onder de koelkast en de afstandhouders aan de achterkant garanderen een correcte installatie. Zo ben je altijd verzekerd van een goed geïntegreerde ventilatiestroom. En omdat een gasfles en ventilatieroosters overbodig zijn, is de installatie een fluitje van een cent.

Uitschuifbox en lade

De lade maakt het gemakkelijk om groenten en flessen van twee liter op te bergen. De slimme en populaire uitschuifbox (bekend van de N3140-serie) is erg handig voor ontbijtspullen en zorgt ervoor dat de koelkast maar kort hoeft te worden geopend, zodat de kou binnenblijft. Altijd handig is de uitvalbeveiliging, die de inhoud van de koelkast op zijn plaats houdt tijdens het rijden en op andere momenten kan worden ingeklapt. En tot slot is er ook nog de nachtmodus, die ervoor zorgt dat de compressor minder geluid maakt, wat vooral ’s nachts erg prettig is. De deur is standaard linksdraaiend, maar de scharnieren van de deur zijn gemakkelijk naar rechts te verplaatsen. Deze goed ontworpen en zorgvuldig doordachte koelkast is al met al een aanwinst voor de RV-markt.

ThetfordDe T1152 staat vanaf nu bij de dealer. Thetford raadt aan om de koelkast voor alle zekerheid door een erkende dealer te laten installeren. En natuurlijk biedt Thetford drie jaar garantie. Dealers en meer info op  www.thetford.com.

Specificaties

Afmetingen: (H x B x D) 1500 x 418 x 578 mm
Totale inhoud: 152 L
Vriezerinhoud: 18 L
Positie scharnieren* Links of rechts
Energieverbruik** 0,50 kWh/24 h
0,40 kWh/24 h
(Nachtmodus)
Aantal dagen op een 95Ah accu: 2,5
3,0 (Nachtmodus)
Nettogewicht: 34 kg
Bedieningspaneel: Led
Selectie energiebron: Automatisch
Deurvorm: Vlak frame 10 mm

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

PowerX Booster serie

Kampeerders gebruiken steeds meer elektronische apparatuur. Met de Li-ion powerbanks van EmergoPlus sta je nooit zonder stroom. Met de PowerX...

  1. 9 november 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS