Grey concentrated fles

Thetford presenteert Grey Water Fresh concentrated

Accessoires

Thetford breidt de Concentrated-lijn uit. Naast blauw, groen en roze is er nu ook grijs. Geen nare geurtjes meer uit de afvoer dankzij Grey Concentrated.

Grijswatertank heeft vaak geen sifon

Uit onderzoek blijkt dat veel camper- en caravanbezitters last hebben van een nare geur uit hun grijswatertank. Van de ondervraagden geeft 33 procent aan de geur als hinderlijk te ervaren. Het is een terugkerende ergernis. Want de grijswatertank legen we gemiddeld om de drie tot zes dagen. Maar we hebben er niet alleen last van tijdens het legen. Vaak is er in de camper of caravan niet genoeg ruimte voor een sifon met zwanenhals, zoals we die thuis hebben. En zo kan de geur vanuit de afvalwatertank naar boven komen. Om dat tegen te gaan is er nu Grey Water Fresh Concentrated.

Grey concentrated

Grey Water Fresh: eenvoudig in gebruik, kleine dosering

Na het legen van de tank giet je het product direct in de afvoer van de douche of gootsteen. Grey Water Fresh Concentrated voorkomt afzettingen in de leidingen en grijswatertank en daarmee nare geurtjes in de caravan of camper. Het product is er in een geconcentreerde versie, net als de andere producten uit deze lijn. Een dosis van 80 ml is al voldoende voor een doorsnee grijswatertank van 100 liter. Daarom is de inhoud van de kleine, lichtgewicht fles goed voor tien doseringen. Een kleine dosering is dus al voldoende. Je kunt de dosering zelf aanpassen aan de omgevingstemperatuur. Wel zo fijn.

Grey Concentrated dosering

Naar de site van Thetford.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant