ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Thetford opent Europees distributiecentrum in Etten-Leur
Thetford opent Europees distributiecentrum in Etten-Leur
Nieuws

Thetford opent Europees distributiecentrum in Etten-Leur

  1. 8 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Thetford werkt in een groeiende markt. Het bedrijf levert daarnaast wereldwijd aan de camper- en caravanindustrie. Dan is een efficiënte logistiek nodig. Daarvoor zorgt vanaf nu onder meer het nieuwe distributiecentrum (TEDC) in Etten-Leur.

Vanuit Etten-Leur de wereld over

Thetford had in Etten-Leur al een grote productielocatie. Andere locaties staan in Engeland, Italië, Amerika en China. Thetford wil de logistiek zo goed mogelijk stromen en de service naar de klanten verhogen. Daarom kiest het bedrijf voor een distributiecentrum in ons land. Met een vloeroppervlakte van 11.000 vierkante meter is er ruimte voor meer dan tienduizend pallets. In de magazijnen is plek voor mobiele sanitaire systemen, kookapparatuur, serviceluiken, koelkasten en natuurlijk het bekende en uitgebreide assortiment aan toiletverzorging en -onderhoudsproducten. Vanuit Etten-Leur vinden de producten hun weg naar meer dan 65 landen. Deze omvatten heel Europa, Azië, Australië en Amerika.

Thetford Etten-Leur

“Onze verhuizing was logistiek gezien een enorme klus aangezien de klanten er niets van mochten merken en de leveringen gewoon door dienden te gaan”, zegt Johan Vincenten, Director Operations bij Thetford Europe. “Ik ben er trots op dat dankzij de inzet van alle betrokkenen en de goede voorbereiding de verhuizing soepel is verlopen en dat we zelfs eerder klaar waren dan verwacht.” Het adres van het nieuwe distributiecentrum is Nijverheidsweg 9-11 in Etten-Leur.

Naar de site van Thetford

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS