Thetford Fresh-up Set

Accessoires

Vanaf nu kun je de afvaltank van het Thetford Cassettetoilet rollen met de Fresh-up Set. De nieuwere Thetford toiletten (C250/C260/C400) hebben deze handige wieltjes en handgreep al, maar Thetford heeft ze nu ook aangebracht op de afvaltanks voor de C2/C3/C4 en de C200. Je kunt nu dus voor elk Thetford Cassettetoilet een afvaltank met wieltjes kopen. Omdat je de afvaltank nu niet meer hoeft te dragen, is deze veel gemakkelijker te vervoeren. Kortom, iedereen kan het op rolletjes laten lopen.

Fresh-up Set voor alle tanks

De nieuwe afvaltanks voor de C2/C3/C4 en de C200 met de wieltjes zijn beschikbaar in de Thetford Fresh-up Set. Deze set bevat een afvaltank, een toiletbril met deksel en toiletvloeistoffen. Thetford levert hiermee dus een compleet pakket om snel een ‘nieuw’ toilet te maken. Kies de afvaltank die geschikt is voor jouw toilet. Het past altijd. Niet alleen zijn nu alle afvaltanks voorzien van wieltjes, maar Thetford levert nu ook een Fresh-up Set voor het C260-toilet. Als je een extra afvaltank nodig hebt of als je jouw C260 Cassettetoilet wilt verfrissen, kun je in slechts twee stappen een ‘nieuw’ toilet maken.
Fresh-up Set
De nieuwe Fresh-up Sets zijn leverbaar vanaf april 2016. Gebruik de speciale zoekfunctie op de website van Thetford om een dealer bij jouw in de buurt te vinden:
www.thetford-europe.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant