thetford

Thetford en RCN zorgen voor privé sanitair

Accessoires

Wel of niet kamperen? Voorwaarde is in ieder geval dat je zelfvoorzienend bent. Je moet een eigen toilet hebben. Thetford heeft daar een passende oplossing voor gevonden.

Het All-in sanitairpakket van Thetford

Campings en camperplaatsen zijn steeds vaker open. De toiletgebouwen echter nog niet. Je moet daarom zelfvoorzienend zijn. Dat wil zeggen dat je je eigen toilet bij je moet hebben. Lozen is vaak (maar niet altijd) wel mogelijk. In de meeste campers en caravans zit een vast toilet. Mocht je die niet hebben, dan heeft Thetford in samenwerking met – en exclusief voor de klanten van – RCN Vakantieparken daar een passende oplossing voor bedacht.

thetford actie

De enige echte Porta Potti compleet met toebehoren. Dat is comfortabel, praktisch én duurzaam. Het pakket kost niet de normale prijs van 91 euro, maar slechts 78 euro. Het is daarmee ook nog eens goedkoop. Het toilet is draagbaar en hoeft niet te worden aangesloten op een afvoersysteem. Zo ben je flexibel en zelfvoorzienend. De set (op = op) is voor RCN klanten te bestellen bij Teun en bevat:

  • Porta Potti Qube 165 – wit t.w.v. €64,95
  • Aqua Kem blue concentrated 0,78L t.w.v. €11,95
  • Aqua Rinse Concentrated 0,75L t.w.v. €10,50
  • Thetford Aqua Soft toiletpapier 4 rollen t.w.v. €3,50

Naar de site van Thetford.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant