Thetford 525 oven

Thetford 525 oven past boven koelkast

Accessoires

Standaard zijn de koelkasten van Thetford 525 millimeter breed. De nieuwe oven van dit merk, de 525, is precies even breed. Hij kan dus mooi boven de koelkast worden ingebouwd.

Thetford oven 525Maatje groter

Zo’n twee jaar geleden kwam de kleinere 420 oven op de markt. Nu is er de 525, die mooi past boven de standaard koelkasten. Daar is hij ook voor gemaakt, maar hij mag natuurlijk ook op andere plekken worden ingebouwd. Hij is geschikt om in te garen, bakken en grillen. Een intelligent koelsysteem zorgt voor een goede afvoer van de warme lucht zonder dat het kastje erboven of het plafond te warm zullen worden. Dit systeem gaat bij een bepaalde oventemperatuur vanzelf aan. Nog meer zekerheid: bij oververhitting zal de oven zichzelf automatisch uitschakelen. De ovenklep scharniert aan de bovenkant. Zo kom je gemakkelijk overal bij. Binnen zien we afgeronde hoeken die het schoonmaken vergemakkelijken.
De oven weegt 15,8 kilo, afmetingen (hbd) 370 x 527 x 516 mm. Hij heeft een inhoud van 23 liter. De Thetford 525 oven kost 419 euro.
www.thetford-europe.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen