ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Thermomatten als set voor je buscamper
Thermomatten als set voor je buscamper
Accessoires

Thermomatten als set voor je buscamper

  1. 3 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Het Duitse bedrijf Projekt Camper heeft als specialiteit producten voor de verduistering en isolatie van busjes- en camperramen. Hun magnetische thermomatten zijn op maat gemaakt en binnen enkele seconden aan te brengen.

Thermomatten ontwikkeld vanuit de praktijk

Zoals wel vaker is het bedrijf van Jan en Stefan Richter (zelfde achternaam, maar geen familie) ontstaan vanuit de praktijk. De surfliefhebbers bouwden zelf hun VW T5 om tot camper en kwamen toen op het idee voor het huidige product. Zoiets bedenk je niet achter een bureau, zo is hun overtuiging. De matten zijn functioneel en praktisch. Zo zijn ze snel aan te brengen, wat natuurlijk ideaal is als je als surfer zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen op het water. Jan en Stefan werkten twee jaar aan hun idee, pas toen vonden ze de matten goed genoeg om daadwerkelijk te produceren. In 2013 ging hun webwinkel van start en verkochten ze de eerste thermomatten. In eerste instantie waren zolder en woonkamer hun werkplek, maar inmiddels reizen ze heel Europa door.

Binnen enkele seconden aangebracht

De matten zijn magnetisch en je hangt ze binnen een paar seconden op. Heeft je deur of raam geen metalen raamwerk, dan gebruik je de metalen, zelfklevende pads om de matten op te hangen. Je hoeft geen gaten te boren en de pads kunnen er ook weer af als het moet. In de grote mat, die je gebruikt voor de voorruit, zitten vier houders verwerkt die je achter de zonnekleppen klemt. Je plaats de mat in je eentje in 15 seconden. Na gebruik kun je de houders gemakkelijk uit de mat halen, waardoor deze weer klein op te bergen is. De matten houden warmte, kou en geluid tegen. Bovendien zijn ze absoluut ondoorzichtig. Voor alle VW-modellen zijn ze in de juiste maat verkrijgbaar. Naar keus kies je voor een hippe binnenkant of een unikleur. De buitenkant is grijs of zwart. Een mattenset voor de VW T6 cockpit kost tussen de 178 en 199 euro, afhankelijk van de gekozen stof voor de binnenkant. Een complete set inclusief de achterramen kost tussen de 399 en 439 euro. Voor de T1 ligt de prijs tussen 359 en 399 euro.

www.projekt-camper.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS