The Milan Coffee festival, 30-11 t/m 2-12

Onderweg

Zin in een ander evenement dan een kerstmarkt? Denk dan eens aan het Milaanse koffiefestival, van 30 november tot en met 2 december. Barista’s van over de hele wereld, live-muziek en meer. Milaan heeft ook een camping die het hele jaar geopend is.

Koffie als kunst

Latte-artiesten toveren ware kunstwerken in een koffiekopje. En je mag niet alleen kijken, maar het ook zelf proberen. De Italiaanse kampioen, de Nederlandse kampioen én de wereldkampioen van vorig jaar zijn o.a. aanwezig. En voor de gelegenheid is er ook de primeur van de koffiemachine die het mogelijk maakt, de Astoria Storm. Verder een wedstrijd onder Italiaanse barista’s. Wie maakt de beste koffie? In het festival Lab leer je alles wat je nog niet wist over koffie. Natuurlijk zijn er workshops en demonstraties en is er een hippe vegan koffiebar. En wil je iets sterkers, dan kan dat bij Aperitivo Milanese. Want ‘When in Rome, do as the Romans do’, geldt ook in Milaan.
Milaan

Op de camping

Camping Milano is het hele jaar geopend, met bus of metro kom je overal in de stad. Je kunt ook een shuttle bestellen. De camping heeft naast een winkel en een restaurant-pizza-bar ook een sauna. Kijk voor alle informatie op: www.campingmilano.it
Via Gaetano Airaghi, 61 – 20153 Milano (MI) – Italy
Camping Milano
Alle informatie over het koffiefestival lees je op: www.milancoffeefestival.com
Spazio Pelota
Via Palermo 10,
20121 Milan,
Italy

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant