ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home The Living Vehicle, mobiele droomruimte
The Living Vehicle, mobiele droomruimte
Caravans

The Living Vehicle, mobiele droomruimte

  1. 25 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Op zoek naar een bijzondere caravan? Het mag opvallen, je hebt een ruim uitgevallen trekauto en 130.000 dollar zijn het probleem ook niet? Dan hebben wij hem voor je gevonden. The Living Vehicle van architect Matthew Hoffmann is een mobiele droomruimte.

Living Vehicle is wonen zoals je wilt waar je dat wilt

Je kent dat wel. Aan de ene kant wil je het liefste leven op de avontuurlijkste en meest afgelegen plekjes die er te vinden zijn. Aan de andere kant wil je daar de luxe van thuis dan toch echt niet missen. Na 10 jaar wonen in mobiele onderkomens was dat ongeveer het punt waarop Matthew Hoffmann, architect dus het kon makkelijk, besloot er zelf maar eens een te gaan bouwen. Zijn The Living Vehicle schrijft luxe en duurzaamheid met een hoofdletter. Achter elk detail van de constructie zit een doel. Leven zoals je dat wilt op de plek waar je dat wilt.

Living Vehicle interieur

Twee maanden autark

Inmiddels is hij in productie en kun je hem via onderstaande website bestellen. Het bedrijf belooft een mobiele woning waarin twee mensen een maand lang autark kunnen wonen. Zonder dat ze terug hoeven te vallen op externe voorzieningen dus. Daarbij dien je je dan wel te houden aan enkele milieurichtlijnen. Het bouwsel beschikt over een ongekende isolatie, is voorzien van een supersterk offroad frame en heeft een interne internetverbinding. We zien daarvoor een LTE-antenne die verbinding kan maken met een interne router. Een 32 inch tv, iOs besturing van vitale systemen en een uitgebreid audio-systeem maken het compleet.

Ijsblokjes

Warm of koud maakt voor het Vehicle niks uit. Dubbele beglazing, ruime isolatie in plafond, vloer en wanden. Er niet warm of koud van worden in optima forma. Voor de stroom zorgt een 24 Volt lithium accu-bank. Compleet met omvormer en zonnepanelen. Daar draaien dan o.a. de wasmachine en droger op, de rvs koelkast en een ijsblokjesmachine op. Laten we vooral ook het uittrekbare bbq-eiland, het centrale stofzuigersysteem en de handdoek-verwarming in de badkamer niet vergeten. Kwestie van 5000 dollar overmaken om op de bestellijst voor de eerstvolgende productie te komen. Een vertegenwoordiger neemt vervolgens contact met je op. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

www.livingvehicle.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS