ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Terug van weggeweest: Eura Mobil Integra
Terug van weggeweest: Eura Mobil Integra
Campers

Terug van weggeweest: Eura Mobil Integra

 1. 19 maart 2017, 11:00
 2. 0 Reacties

Op de vorige Integra, de grote integraal van Eura Mobil, was achteraf misschien wel wat aan te merken. Te groot, te duur. En dus verdween hij geruisloos uit de folder. Maar hij is terug. De Integra was dood, leve de Integra.

Integra nieuw ontwikkeld, nieuwe opbouwmethode

De geheel nieuw ontwikkelde Integra ziet er om te beginnen gewoon goed uit. De dames en heren concurrenten, want die zijn er in deze klasse genoeg, zullen het niet kunnen ontkennen. Brede grill, “boze” koplampen, toch niet echt agressief. Door de hogere voorruit lijkt hij misschien hoger dan hij is. En dat is precies 2.88 meter. Niet alleen het design is nieuw, ook de opbouwtechniek. Er zijn zeker goede dingen afgekeken bij de Integra Liner. Zoals het grote blikveld naar voren. Maar er zijn ook veel dingen aangepast. Zoals een betere bereikbaarheid van de motor. De verlichting is LED en de knipperlichten “lopen”. Zoals we dat ooit voor het eerst bij Audi zagen. De een “loopt” ermee weg, voor de ander hoeft het absoluut niet.  De verlichting is in ieder geval zowel aan de binnen- als aan de  buitenkant opvallend aanwezig. De dubbele bodem meet 19 centimeter in de hoogte. Genoeg ruimte om de gehele techniek plus watertanks in kwijt te kunnen.

Integra keuken

Vier modellen

Er staan tot zover vier modellen op de planning. De 890 QB, met tandem-as en een Queensbed achterin. Hij is 8.99 meter lang. Dat is ook de 890 EB met enkele bedden. Dan is er de 700 EB met enkele bedden en een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo. Ook naast dit model komt een uitvoering met Queensbed. De kleinere 700 is 7.16 meter lang. Hebben we alleen de breedte nog niet verklapt. Die is 2.32 meter. Ook het meubelconcept is nieuw. Waar je in ieder geval geen gebrek aan zult hebben zijn lades. Die zijn er in overvloed. Ook de ruime apothekerskast en de grote koelkast kunnen de nodige inhoud verwerken.

Integra

De rugleuningen van de cabinestoelen zijn lekker breed.  De voorwielaangedreven Integra staat op een laag Al-Ko chassis. Voordeel daarvan is dat hij ondanks de dubbele bodem toch een stahoogte heeft van 2 meter. Verder heeft hij standaard 130 pk onder de kap. Te krijgen vanaf juli van dit jaar. Prijzen vanaf zo’n € 100.000-.

www.euramobil.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Karmann Dexter Go 620

Karmann komt met een grotere broer van de Dexter Go 560. Vanaf het seizoen 2014 kun je ook kiezen voor...

 1. 14 augustus 2013, 0:00
 2. 0 Reacties
De Swan van Bravia Mobil
Campers

De Swan van Bravia Mobil

En weer een nieuw merk buscamper: Bravia Mobil was al eerder in Duitsland op de markt. Ze proberen het opnieuw...

 1. 28 oktober 2015, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Camper Eura Mobil, Campers NIEUWS

DFSK C35 als basis voor minicamper
Campers

DFSK C35 als basis voor minicamper

Bij CustomCamp in Hengelo bouwen ze momenteel een mini-camper met de DFSK C35 als basis. De wat? Te koop als besteller en met dubbele cabine, een heel laag eigen gewicht en als je wilt…

 1. 10 december 2017, 11:00
 2. 0 Reacties
Womondo Wave op Opel Vivaro
Campers

Womondo Wave op Opel Vivaro

Womondo kenden we al van de modellen als de Momento en Primo. Basis is dan de Opel Movano. Nieuw is de Wave, hij heeft de kleinere Opel Vivaro als basis. Hefdak, verkrijgbaar in twee…

 1. 6 december 2017, 11:00
 2. 0 Reacties
1e Hymer Camper Fandag 2018
Campers Campers

1e Hymer Camper Fandag 2018

De allereerste Hymer Camper Fandag gaat plaatsvinden op zaterdag 14 april 2018. Place to be is Camperpark N205 in het Noordhollandse Vijfhuizen. Er zijn al ruim 80 aanmeldingen, dus bijna vol.  Fandag: 100 Hymers…

 1. 4 december 2017, 17:00
 2. 0 Reacties
All Inclusive actiemodellen bij Chausson
Campers

All Inclusive actiemodellen bij Chausson

Behalve een nieuwe indeling voor de buscamper Twist 584 bij Chausson zes actiemodellen bij de halfintegralen. Zowel de Flash als de Welcome hebben als All Inclusive aan de buiten- en binnenkant een afwijkend kleurtje….

 1. 2 december 2017, 17:00
 2. 0 Reacties