ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Terracross 36 C is luxe en compact
Terracross 36 C is luxe en compact
Campers

Terracross 36 C is luxe en compact

  1. 15 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Unicat uit het Duitse Dettenheim bouwt expeditievoertuigen. De Terracross (TC) 36C is compact en heeft de Iveco Daily 4×4 als basis. Bijzonder is dat de wooncabine gemaakt is van carbon. Robuust en licht van gewicht.

Terracross met teakhouten vloer en Alcantarabekleding

Die cabine is 3,61 meter lang en 2,03 meter hoog. De ramenkozijnen zijn in de carbonwanden geïntegreerd. De Iveco heeft 125 kW oftewel 170 pk die via een 6 versenllingsbak op alle vier de 16 inch wielen worden losgelaten. De totale lengte van de 36C is 6,16 meter en de totale hoogte 3,09 meter. Inclusief een volle watertank en 225 liter diesel zet hij 4950 kilo aan gewicht op de weegschaal. Maximaal totaalgewicht is 5,5 ton.

De deur tussen woongedeelte en de cabine kan op slot.De doorgang is een flexibele slang. In de wooncabine douche en toilet en een extra geïsoleerde bodem van teakhout. Doet aan een schip denken. Het ziet er heel warm uit in combinatie met de Alcantara bekleding. Aan de bestuurderskant staat de keuken, met een werkblad ook van teakhout, drie pitten, wasbak en oven. De koelkast heeft een inhoud van 120 liter. Acherin de rondzit in U-vorm. Deze is om te bouwen naar een tweepersoonsbed.

unicat 36c interieur

Verwarmen doe je op diesel, koken op gas. Daarvoor een 20 liter tank ik de cabine voor, voorzien van een metertje. Voor warm water zorgt een boiler van 10 liter. De verswatertank van 210 liter heeft een vorstbeveiliging. De afvalwatertank is 80 liter groot. De Terracross-serie bestaat in totaal uit 7 verschillende modellen. De 36C is de kleinste. Bij de bouw kunnen zo’n beetje alle wensen meegenomen worden. Wat zoiets moet kosten? Prijzen verklapt het bedrijf alleen bij serieuze belangstelling. Maar ze schrijven zelf … fast alles ist möglich… zum günstigen Preis.

www.unicat.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS