tent wassen meintent xxl wasmachine

Je tent wassen in de XXL wasmachine van Meintent

Tent

Met een caravan of camper ga je door de wasstraat voordat hij de stalling in gaat. Maar hoe doe je dat eigenlijk met een tent? Dat is wat betreft het bedrijf Meintent net zo simpel. Die stop je aan het eind van het seizoen namelijk simpelweg in een hele grote XXL-wasmachine.

Meintent verkoopt en verhuurt stretchtenten. Een stretchtent wordt ook wel flextent, freeformtent of bedoeïnentent genoemd. Vanwege de flexibele eigenschappen kun je met een stretchtent bijna alle kanten op. Van groot tot klein. De tenten worden vaak gebruikt in tuinen en op terrassen. Of als extra overkapping voor een verjaardag of een bruiloft. Aan het einde van het seizoen kun je deze tenten wassen via Meintent en opslaan. Je kunt hier echter ook terecht met je canvas tent, je voortent, tipi, yurt en zelfs een los stuk zeil. Die passen namelijk net zo makkelijk in de XXL-wasmachine.

tent wassen
Een stretchtent als voortent. Ook te huur.

Laat maar lekker draaien, je tent wassen bij Meintent

Nee, ze hebben natuurlijk geen wasstraat. Ze hebben wel een XXL-wasmachine met hetzelfde schone resultaat. Daar gaat je tent in. Vervolgens wordt hij uitgehangen om te drogen. Groene aanslag, vogelpoep, zand en modder worden weggewassen. Een canvas tent kan na het drogen ook weer worden geïmpregneerd. Je tent is weer klaar voor een nieuw seizoen. Ook voor het verwijderen van schimmel of weervlekken ben je hier aan het goede adres. Het wassen van een sterk aangetaste tent is wel op eigen risico. Zie hiervoor de voorwaarden op de site.

En als je dan toch bezig bent; repareren van schade doen ze er ook al. Scheurtjes, gaatjes en losse lussen zijn geen probleem voor het eigen naaiatelier. Daar weet de zware industriële langarm-naaimachine wel raad mee. Dus voordat je tent weer een tijdje op zolder ligt even langs de wasmachine. Dan heb je volgend jaar een frisse schone en waterdichte tent om mee te beginnen. Lekker toch?

Naar de site van Meintent. 

Op zoek naar het gemak van een opblaasbare voortent? Lees dan vooral dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!