Tent The North Face x Gucci

Opvallend en stijlvol kamperen in deze The North Face x Gucci tent

Love2camp

Kampeer je graag in stijl? Dan is deze tent van The North Face in Gucci-look misschien iets voor jou. Waarschuwing: echt onopvallend kamperen is er met deze The North Face x Gucci tent niet meer bij. Oh ja, vergeet je portemonnee niet mee te nemen.

Deze tent maakt deel uit van de samenwerkingscollectie die The North Face en Gucci al eerder lanceerden. De collectie bestaat uit deze tent, buitenkleding en accessoires.

The North Face x Gucci tent met opbergzak
De tent komt in een bijpassende opbergzak.

Logo met beroemde Gucci-streep

De The North Face x Gucci tent is uitgevoerd in nylon. Het doek is bezaaid met logo’s van The North Face. Waar kennen we die overdaad aan logo’s ook alweer van? Right, Gucci! Het The North Face-logo heeft voor deze gelegenheid de beroemde roodgroene Gucci-streep gekregen.

The North Face x Gucci
De binnenkant van de tent.

The North Face x Gucci slaapzak

De dubbele deuren van de tent hebben een inzet van mesh. De tent is 2,98 meter breed, 2 meter hoog en 1,29 meter diep. Genoeg ruimte dus om jezelf neer te vlijen in je slaapzak. Die is natuurlijk ook in Gucci-stijl. Voor een slordige duizend euro voeg je hem toe aan je kampeeruitrusting. De tent zelf komt in een mooie opbergzak met handvatten, uiteraard ook weer met talloze logo’s.

The North Face x Gucci slaapzak
Natuurlijk hoort deze slaapzak er ook bij.

De The North Face x Gucci tent kost op de website van Gucci 2900 euro. Binnen twee dagen kan je hem in huis hebben. Of je eenmaal op vakantie van de camping af kan gaan, is een tweede. Want wie gaat er rustig op een terrasje zitten of een wandeling maken als je weet dat er een slaapzak van duizend euro in je bijna drieduizend euro tellende tent ligt? Maar ach, dat is van later zorg.

The North Face x Gucci tent

Is deze tent iets voor jou? Kijk dan voor meer informatie op de site van Gucci.
Liever slapen onder oude spijkerbroeken? Kies dan voor de Karsten Lacerta Blueline tunneltent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!