De Waard Apollo 5 tipitent varioluifel

De Waard Apollo 5 tipitent is anders dan andere tenten

Tent

Anders dan de standaardtenten, dat is de De Waard Apollo 5 tipitent. De tent heeft de looks van een tipitent en de voordelen van een piramidetent. En dat met het gemak van een grote varioluifel, die mooi van pas komt bij wind en zon.

Deze De Waard Apollo 5 tent is er in de kleuren sahara, beige, groen en blauw. De tipitent heeft een diameter van vijf meter en is daarmee geschikt voor vijf personen. Het tentdoek is van 100% Ten Cate-katoen. Dit doek garandeert een lange levensduur, vanwege de hoge trek- en scheurweerstand. Het opzetten van de tent duurt maximaal zo’n dertig minuten. Althans, in je eentje en als het je eerste keer is. Na een paar keer oefenen staat hij binnen de 10 minuten. Begint je vakantie gewoon eerder.

De Waard tipitent apollo 5 varioluifel

De Waard Apollo 5 met ruime luifel

De ruime varioluifel van de De Waard Apollo 5 komt heel goed van pas wanneer je vooral buiten wilt leven. En dat willen de meeste kampeerders. Onder de luifel zit je zowel uit de wind als uit de zon. Deze tipitent is een zogenaamde eenstokstent en is daarmee eenvoudig om op te zetten. Met de bijgeleverde haringen span je eerst het grondzeil strak af. Plaats de paal in het midden van de tent en span hem rondom verder af. Daarna is het een kwestie van de stokken onder de varioluifel zetten en deze verder afspannen. De tent is sinds juli 2020 namelijk standaard voorzien van een ruime varioluifel.

varioluifel tipitent

Door de hoge kwaliteit en lange levensduur is een De Waard niet zomaar een tent, maar een tent voor het leven. Het is de plek waar je je kinderen ziet opgroeien, waar je goede gesprekken voert, waar liefdes ontstaan, waar je besluit om je leven helemaal om te gooien en waar je geniet van je oude dag. Een De Waard gebruik je niet, je leeft hem. En, of je nu met je tent de wereld over trekt of ieder jaar op dezelfde camping staat, als je de rits open hoort gaan voelt het als thuiskomen.

Deze De Waard Apollo 5 tipitent met varioluifel kost 1999 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de site van De Waard.

Wist je dat De Waard samenwerkt met Gazelle bij het maken van de Makki elektrische bakfiets?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!