ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Teleco ActivSat volautomatisch en draagbaar
Teleco ActivSat volautomatisch en draagbaar
Accessoires

Teleco ActivSat volautomatisch en draagbaar

 1. 26 augustus 2017, 17:00
 2. 2 Reacties

Met de Teleco ActivSat brengt deze Italiaanse fabrikant de eerste draagbare volautomatische satellietinstallatie op de markt. Niet alleen zeer eenvoudig te bedienen, maar met zijn doorzichtige schotel ook nog eens een opvallend design-nieuwtje.

ActivSat met doorzichtige schotel

Door de doorzichtige schotel is deze optisch niet meer storend. De schotel valt niet meer op in zijn omgeving. Bij de ontwikkeling van deze installatie werd aan twee doelgroepen gedacht:

 • Mensen die met camper of caravan onderweg zijn en niet steeds met de hand de schotel willen uitrichten
 • Mensen die deze installatie meenemen voor als ze onder de bomen staan

Het is nu mogelijk om onder de bomen in de schaduw een plek te zoeken en de satellietinstallatie op een willekeurige plek in de buurt van je caravan of camper te plaatsen. Aansluiten is zonder gereedschap in een oogwenk gebeurd. Natuurlijk ook geschikt voor als er geen ruimte op het dak is, of voor als je liever geen schotel op je dak zet.

ActivSat

Opbouwen en zoeken in een oogwenk

Opbouwen: statief plaatsen, motor vastzetten, schotel inklikken, 15 meter lange kabel insteken. Uitrichten: dit kan via je smartphone of tablet of via de knop in de caravan of camper.

Er is keus uit twee zoekprogramma’s. Snel zoeken, waarbij je d.m.v. het meegeleverde kompas de schotel naar het zuiden draait. Hiermee bespaar je 70% energie. Of Totaal zoeken, waarbij de schotel binnen 360 graden naar de juiste satelliet zoekt. Elke gevonden satelliet wordt opgeslagen in het systeem. Zo gaat het zoeken elke keer sneller.

ActivSat zoeken

Diefstalbeveiliging

Bij het onderbreken van het kabelsignaal (doorknippen) klinkt een luid signaal en gaat (optioneel) een lampje branden. Op de buitenunit staat een serienummer. Hetzelfde als op het apparaat binnen in de caravan of camper. Alle serienummers staan genoteerd. Een gestolen sat-installatie kan dus niet aan een ander apparaat gekoppeld worden.

Drie schotels en vijf modellen

De ActivSat is leverbaar met drie schotels:

 • Transparant acryl, 65 centimeter
 • Transparant acryl, 85 centimeter
 • Vierkante platte antenne, 53 x 53 centimeter

De ActivSat is er in vijf modellen: de 65 en 65 Twin (8,5 kilo), 85 en 85 Twin (10,4 kilo) en de 53 SQ (10,5 kilo).

De ActivSat is er vanaf € 1304,- oplopend tot € 1672,-. Hij is leverbaar vanaf medio januari 2018. Wil je hem zelf bekijken, Teleco is in Düsseldorf te vinden in hal 13, stand A 10.

 

www.telecobenelux.eu

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  George - woensdag 06 september 2017 

  Beste mensen. Ik ben geïnteresseerd in deze schotel . Kan ik een beschrijving krijgen.

  Gr George

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - woensdag 06 september 2017 

   Onderaan het artikel staat de link naar de fabrikant. Ga naar die site. Klik daarna op contact, stel daar je vraag, ze zullen je graag verder helpen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS