TakeOff

TakeOff First Edition uitverkocht

Vouwwagens

De TakeOff – gebouwd door het oer-Hollandse Easy Caravanning is het nieuwe cross-over kampeerconcept. De First Edition-serie is inmiddels uitverkocht.

TakeOff is een succes

De TakeOff is een kruissing tussen een toercaravan en een vouwwagen. Hij is compact en licht van gewicht. Het allereerste exemplaar dat werd afgeleverd, vertrok achter een Tesla model 3. Wat je noemt het nieuwe caravannen. Er is veel aandacht voor dit nieuwe kampeermiddel. Daardoor is de eerste serie – de First Edition – inmiddels helemaal uitverkocht. Het assemblageproces in Emmen wordt nu geoptimaliseerd. Want er ligt meer groei in het verschiet. Er is namelijk niet alleen veel belangstelling in eigen land; ook in Duitsland trekt deze cross-over de aandacht.

TakeOff

Verder wordt er gewerkt aan Europese distributie. In o.a. België, Denemarken, Engeland en Spanje. Maar ook in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Slovenië en Oostenrijk. Nieuwsgierig naar dit kampeermiddel? De TakeOff is in eigen land te bewonderen bij de drie eigen Tent Trailer Centers van de Campfire Group. Hieronder valt ook vouwwagenfabrikant Holtkamper. De huidige TakeOff-showmodellen bij de dealers zijn nog uit de pre-serie. Rond half augustus staan daar de showmodellen uit de First Edition-serie tentoongesteld. Kijk voor dealeradressen en openingstijden op www.tenttrailercenter.nl

TakeOff

Configureer de TakeOff op de website van Easy Caravanning. Ga daarvoor naar www.easycaravanning.com. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Naast diverse opties en accessoires is er ook ruime keuze in meubeldecors en stoffering. De TakeOff is te koop vanaf 13.495 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!