Tabbert Vivaldi kiest voor design

Caravans

De Vivaldi was tot nu toe de klassieker bij Tabbert. Per 2019 kiest het model echter de weg van design. Een compleet nieuw interieur maakt hem fris en modern. Een rijke uitrusting en vier nieuwe indelingen ronden het plaatje af.

Helemaal bij de tijd

De Vivaldi was tot nu toch een beetje behoudend. Hij wilde vooral niet gek doen, zo leek het. Wat zouden de klanten daar wel niet van zeggen? Tot nu inderdaad. Want de Vivaldi van seizoen 2019 denkt daar heel anders over. Fris, modern, lichte kleuren en voorzien van een uitrusting die helemaal van deze tijd is. Witte kastkleppen, accenten in zilver en grijs. De stoffen vooral beige en bruin. Led-verlichting en een Dometic-koelkast serie 10. Van beide kanten te openen en met een inhoud van 153 liter. Een Truma I-Net Systeem is eveneens standaard. Via je mobieltje bekijk je het niveau van de gasfles of zet je de airco een graadje hoger.
Vivaldi 2019 Tabbert
 

Vier nieuwe indelingen

De 480 TD verdwijnt, daarvoor in de plaats komt de 490 TD met grote rondzit. De 550 DF heeft een dinette in het midden en een vrijstaand bed. Veel ruimtegevoel doordat je van voor naar achter door de caravan kunt kijken. De 560 EML vervangt de 560 DM en heeft enkele bedden in combinatie met een stapelbed voor de kids. De 685 DF heeft een Raumbad in de aanbieding dat dwars tussen woon- en slaapruimte staat. Verder zijn er dan nog de 460 E en 550 E met enkele bedden in twee breedtes en de 560 TD en TDL met een Frans bed. Prijzen beginnen rond de 25.000 euro en het gewicht ligt tussen de 1350 en 1770 kilo.
Tabbert Vivladi 2019
 
www.tabbert.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant