Puccini Tabbert

Tabbert Puccini: luxe voor koppels

Caravans

Koppels die luxe en comfort zoeken zitten bij caravanmerk Tabbert – onderdeel van Knaus – helemaal goed. De modellen Puccini 560 TD en 655 EL werden er speciaal voor ontwikkeld.

Tabbert Puccini 560 TD

Het is een kwestie van smaak. Dus we zullen niet zeggen dat een Tabbert mooi is. Dat mag iedereen zelf bepalen. Wat je wel moet doen is de glazen vitrinekast vergeten. Dat was lange tijd het eerste dat opviel als je een Tabbert instapte. Het interieur is nu strak en modern. De luxe van vroeger bleef wel. De 560 TD is een enkelassige caravan. Hij is inclusief dissel 8,05 meter lang. Verder 2,5 meter breed en hij kost 36.050 euro. Voorin staat het bed met een lengte van 2 meter en een breedte van 1,55 meter.

Puccini 560 TD

Het slaapvertrek is – inclusief badkamer bestaand uit een separate douche/toilet – middels een schuifdeur af te scheiden van de rest. De badkamer staat naast het Franse bed. De keuken komt daarna en is ruim. Dat effect wordt nog eens versterkt door de lange led-lichtstrepen die als verlichting dienst doen. Er tegenover een kast met grote spiegel. Hierin zijn ook de koelkast en de tv ondergebracht. De Puccini 560 TD (foto boven artikel) weegt maximaal 1800 kilo. Hij heeft tot aan vier slaapplaatsen.

Tabbert Puccini 655 EL

De Puccini 655 EL is een tandemasser. De lengte inclusief dissel is 8,61 meter. Hij kost 41.650 euro. Het is de kleinste dubbelasser van de serie. Het rijklaargewicht is circa 1820 kilo. Hij mag tot 2000 kilo wegen. Hij heeft tot aan vier slaapplaatsen. Voorin twee enkele bedden met een lengte van 1,88 meter. Daarachter aan de ene kant kastruimte en de ruim uitgevallen hoekkeuken. Daartegenover nog meer kastruimte en de badkamer met toilet. In de kast is een oven weggewerkt.

Puccini 655 EL

Ook dit model heeft de bijzondere verlichting boven de 70 centimeter brede deur. Een sterrenhemel die terugkomt in de omlijsting van de spiegels. Deze in luxe en uitvoering tweede serie van Tabbert heeft een rijke standaarduitrusting. De Truma Combi 6 in combinatie met elektrische vloerverwarming bijvoorbeeld. Ook standaard is een gps-voertuigtracker.

Naar de site van Tabbert.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant