Tabbert Puccini 2020: vijf indelingen vol design

Caravans

De nieuwe Tabbert Puccini 2020 is een bijzondere caravan. Dat zie je meteen als je instapt. De bijzondere lampjes boven de ingang zijn de voorbode van een spel tussen ruimte en licht. Innovatie en stijl. Design dat je moet durven. Maar wel als vanouds handwerk en kwaliteit.

Tabbert Puccini is prima wintercaravan

Door de vele mogelijkheden met de verlichting kun je elk gewenst sfeertje oproepen. Hoe nieuw en vooruitstrevend het interieur-design ook mag zijn, de meubels zijn als vanouds handwerk. Over elk knopje en stopcontact is nagedacht. Keuken en badkamer zijn een toonbeeld van functionaliteit. Alles is ergonomisch doordacht. Daarbij straalt het allemaal warmte uit. Zo staat het wooncomfort op een bijzonder hoog niveau. De materialen die zijn gebruikt in het interieur verschillen, maar passen perfect bij elkaar. De Tabbert Puccini 2020 heeft vloerverwarming en krijgt af-fabriek een prima isolatie mee. Het gepatenteerde dak en de dikkere wanden en vloer zorgen overigens in de zomer net zo hard voor koelte.
Tabbert Puccini 2020 bed

iNet en BWT waterfilter

De extra brede ingangsdeur bleef. Evenals iNet, het systeem dat het digitaal aansturen van gas en verwarming mogelijk maakt. Door een GPS-zender weet je altijd waar je bent. Nieuw voor komend seizoen is de gemonteerde BWT-waterfilter. Daarmee stroomt er ook in verre oorden altijd betrouwbaar drinkwater uit de caravankraan. Het buitenaanzicht bleef rechtlijnig en onderstreept zijn klasse. Tabbert hield rekening met de wensen van zijn klanten en dealers. De vijf meest gevraagde indelingen staan startklaar voor het nieuwe 2020 seizoen: de 550 E, 560 TD, 655 EL, 685 DF en 750 HTD. Allemaal 2,5 meter breed.
Bovenstaande video toont het belang van licht in het algemeen en hoe de mogelijkheden van de verlichting in de nieuwe Tabbert Puccini 2020 daarbij aansluiten. Welcome to the upperclass.
Puccini 2020 Tabbert
www.tabbert.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant