ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Swiza Tick Tool, Zwitsers zakmes met tekentang
Accessoires

Swiza Tick Tool, Zwitsers zakmes met tekentang

  1. 4 maart 2019, 19:00
  2. 0 Reacties

Na de zachte winter begint het tekenseizoen dit jaar vroeg. Wees als wandelaar en fietser dus alert. Het is verstandig een tekentang bij de hand te hebben. De Tick Tool van Swiza heeft veel functies, inclusief tekentang en vergrootglas.

Meer dan tien functies

Met de tekentang verwijder je de teek en met het vergrootglas controleer je de plek. Zo verminder je het risico op een infectie. Teken houden zich op in grassen, struiken en bossen. Ongeveer 20% van de teken in Nederland is besmet met de Borrelia-bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken. Als een besmette teek zich langer dan 24 uur aanhecht, is er een grote kans dat de bacterie wordt overgedragen. Mocht je een teek ontdekken, verwijder de parasiet dan onmiddellijk en altijd in zijn geheel, om de kans op overdracht van de bacterie tot een minimum te beperken.

De Swiza Tick Tool heeft verder o.a. een zaag, mes, kurkentrekker, flessenopener, priem met naai-oog, schroevendraaier en pincet. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en veilig te vergrendelen en ontgrendelen door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

Swiza

Over Swiza
Het merk SWIZA heeft een historie van ruim 110 jaar en een zeer goede reputatie op het gebied van horloges met Zwitserse precisie. Ook het Zwitserse zakmes heeft een nieuw gezicht gekregen met moderne designs en technische innovaties. Zo worden de tools van de zakmessen op bijzondere wijze veilig geblokkeerd en zijn alle tools zowel voor links- als rechtshandigen gemakkelijk te openen.

De zakmessen hebben een moderne uitstraling en liggen dankzij hun soft-touch grip perfect in de hand. De traditionele kwaliteit waar het Zwitserse zakmes om bekend staat is zonder compromissen behouden gebleven. Swiza zakmessen worden geproduceerd in de Jura, het hart van de messenindustrie.

Via onderstaande button heb je de Swiza TT03 voor 37 euro snel in huis.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS