pop-up kampeerset

Supercompacte pop-up kampeerset

Accessoires

De Sea to Summit X-Set is een supercompacte pop-up kampeerset voor kampeervakanties en meerdaagse trektochten. Hij bestaat uit een pan, twee bowls en twee mokken.

Pop-up kampeerset is ultraplat

Door het ingenieuze vouwsysteem zijn de pan en kommen ultraplat op te bergen. De set is ongelooflijk compact en past opgevouwen als een puzzel in elkaar. Zo houd je de vouwwagen, tent, camper of caravan altijd keurig netjes opgeruimd. De set is ook nog eens licht van gewicht. De onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

pop-up kampeerset

Onderdelen als set of los

De X-Pot is een inklapbare kookpan die de hittegeleiding van aluminium combineert met de flexibiliteit van silicone. Met een inhoud van 2,8 liter is hij geschikt voor een maaltijd voor vier kampeerders. De X-Bowl is een opvouwbare kom met een inhoud van 650 ml. De kom heeft een soepele rand, een maatindeling en een sterke, krasvaste en hittebestendige bodem. De X-Mug is een beker met een inhoud van 480 ml. Past ook in je rugzak.

sea to summit

Er is ook een inklapbaar X-Plate bord van Sea to Summit met een sterke, krasvaste en hittebestendige bodem. Dit bord is ook prima geschikt als snijplank. Naast de pop-up kampeerset X-set 31 – consumentenadviesprijs 107,95 euro – zijn er ook andere samenstellingen. De pannen, bowls en mugs zijn ook los verkrijgbaar.

Kijk hier voor het handige inklapbare servies van Sea to Summit.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!