Wochner Mujaro II

Super-de-luxe alkoof: Wochner Mujaro II

Campers

De Wochner Mujaro II 570 ABG is een bijzondere alkoofcamper. Niet omdat hij op een Mercedes Sprinter staat. Wel omdat hij een inrichting heeft alsof je in het Hilton verblijft. En dan is er nog die bijzonder grote rondzit achterin, die in vier van de zeven indelingen te vinden is.

Premium-klasse

Als het luxe is, dan heet het Premium bij onze Oosterburen. Zo is de Mujaro II een Premium alkoofcamper, van de beste kwaliteit. En om eerlijk te zijn, zie je dat er ook wel aan af. Hoogwaardige materialen en een interieur waar een Hilton-hotel zich niet voor zou hoeven te schamen. Daar komt bij dat Wochner niet wars is van traditie. Zo bleef het merk de grote ruime rondzit achterin trouw. Althans, voor vier van de zeven indelingen waarin deze camper te krijgen is. In drie uitvoeringen zien we een wat gebruikelijkere dinette vooraan in de camper.
Wochner Mujaro II 570 ABG rondzit

Super luxe

De opbouw is gemaakt van gfk, houtvrij, zelfdragend en extreem solide. PU-schuim en styrofoam zorgen voor een prima isolatie. Achterin de genoemde u-vormige zithoek. Daaronder de garage. Aansluitend zien we een eveneens zeker niet krap uitgevallen keuken, kasten en een sanitaire ruimte met separate douchecabine. De alkoof boven de cabine heeft twee enkele bedden in lengterichting. Dit allemaal buitengewoon luxe uitgevoerd.
Wochner Mujaro II keuken
De Mujaro II is 8,40 meter lang en 2,33 meter breed. Hij heeft als basis de Sprinter V 30 met 163 pk onder de kap. Van voor naar achter loopt een dubbele bodem met een hoogte van 32 centimeter. Daarin de geïsoleerde waterinstallatie. De koelkast heeft een inhoud van 190 liter. Is het buiten donker, dan gaat binnen de blauwe led-nachtverlichting aan. De cabine is middels een rolluik af te sluiten van het woongedeelte. De zeer luxe en hoogwaardige bouwwijze brengt ook een prijskaartje van zo’n 157.000 euro met zich mee. Exclusief onze bpm uiteraard.
Wochner Mujaro II badkamer
Mujaro II 570 AGB indeling
www.wochnermobil.de
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant