Sunshine Group

Sunshine Group niet meer op beurzen in 2020

Nieuws

De Sunshine Group staat dit jaar niet meer op kampeerbeurzen. Het bedrijf bestaat onder andere uit Doréma, Alpenkreuzer en De Waard.

Sunshine group: niet verantwoord

“Wij vinden het niet verantwoord onze medewerkers en relaties bloot te stellen aan mogelijk grote bezoekersaantallen op de diverse beurzen”, aldus Marcel Beekman, CEO van de Sunshine Group. De reden voor dit besluit: de situatie is onvoorspelbaar. Ook zijn eventuele nog te nemen maatregelen onduidelijk. De producten blijven bereikbaar via dealers en showrooms. Zoals die van de Waard in Roden en Heerde. Informatie en advies is ook via de websites beschikbaar.

Sunshine Group

Positief naar de toekomst

Het bedrijf ziet de toekomst positief tegemoet. Want mensen zullen sneller kiezen voor kampeervakanties. Voorlopig nog even dichter bij huis, zo is de overtuiging. Doréma zal doorgroeien. Ook De Waard heeft een enorm potentieel. De tenttrailermarkt biedt voor Alpenkreuzer nog volop mogelijkheden voor verdere groei. In de toekomst zullen deze merken daarom zeker weer te zien zijn op nationale en internationale beurzen.
Sunshine Group is een toonaangevende toeleverancier van tentgerelateerde producten. Bekendste merken hierbij zijn Doréma, Alpenkreuzer en De Waard. Zij heeft vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië.

Naar de site van de Sunshine Group.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant